Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe: Özel birliğin kritik komutanı öldürüldü!

Kassam Tugayları'nın İsrail'in sözde en özel askeri kuvveti "Hayalet Birliği"nin komutanı Albay Roi Levy'yi etkisiz hale getirdiği öğrenildi.

GİRİŞ 06.01.2024 21:43 GÜNCELLEME 06.01.2024 21:48
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Filistinli direnişçiler tarafından Gazze ablukasını kırmak ve işgalcileri süpürmek amacıyla başlatılan 7 Ekim Aksa Tufanı Operasyonu’nun ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor.

'EN ÖZEL' BİRLİĞİN KOMUTANI ÖLDÜRÜLDÜ

Gazze’de işgalci İsrail’e karşı destansı bir mücadele veren Kassam Tugayları’nın Aksa Tufanı Operasyonu’nda işgalcilerin kritik bir komutanını öldürerek Siyonistlere ağır darbe vurduğu belirlendi.

İsrail’in ‘Hayalet Birliği’ olarak tanımlanan ve Unit 888 “Refaim” isimli en özel birliğin komutanı Albay Roi Levy’nin 7 Ekim günü etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Albay Roi Levy

İSRAİL’İN SÖZDE ‘EN ÖZEL BİRLİĞİ’

2019 yılında 99. Piyade Tümeni bünyesinde birleşik bir özel harekat görev gücü olarak kurulan ve “Hayalet Birliği” adlandırılan Birim 888 “Refaim”, İsrail'in 'çok yönlü operasyonlar' için kullanılan askeri bir taburu.

Tüm gizli operasyon alanlarında görevlendirilmesi amaçlanan askeri birlik, hedefleri tespit etmek ve yok etmek üzerine kuruldu. Ağır eğitimlerden geçtiği iddia edilen askerlerin, en üst düzey robotik askeri teknolojilere sahip olduğu öne sürülüyor.

Lübnan, Suriye, Mısır ve Ürdün’e sızma amacı taşıyan birliğin, Gazze ve Batı Şeria’daki Filistinli mücahitlerin baskınlarına engel olmak ve yeraltındaki tünellerini tespit etmek için de oluşturulduğu belirtiliyor.

Sözde 'Hayalet Birliği'nin logosu

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 136
  • VATAN SEVER 4 ay önce Şikayet Et
    Hayalet haa ulan biz MÜSLÜMANIZ ELHAMDÜLİLLAH ÖLÜMÜN ÜZERİNE KULAĞIMIZI KAŞIYARAK GİDERİZ ÇÜNKİ ŞEHADET VAR SONUNDA
    Cevapla
  • Alim 4 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM
    Cevapla
  • İzmirli 4 ay önce Şikayet Et
    Kâfirlerin canı cehenneme!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Allah mücahitlere güç kuvvet versin. Rabbim zaferini yar etsin.
    Cevapla
  • Vatansever 4 ay önce Şikayet Et
    Ellerini sağlık kardeşim oh Elhamdülillah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray Fenerbahçe derbisini kim kazanır?İşte sokağın dev derbi hakkındaki görüşü...
Saplantılı eski nişanlısı katletmişti: Büşra Kaban'ın vurulma anı ortaya çıktı