Ebu Ubeyde tüm dünyaya son dakika duyurdu! İsrail'e tek şartını açıkladı

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, “Dünya, vicdansız suçlular veya aciz seyirciler olmak üzere ikiye bölündü” ifadelerini kullanarak, “Halkımıza yönelik saldıralar durmadan kabul edebileceğimiz hiçbir anlaşma yok” dedi.

GİRİŞ 28.12.2023 22:50 GÜNCELLEME 29.12.2023 10:51
Bu Habere 585 Yorum Yapılmış

Son dakika Ebu Ubeyde haberleri: İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız sürüyor. Çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den yeni bir açıklama geldi.

Ebu Ubeyde tüm dünyaya son dakika duyurdu! İsrail'e tek şartını açıkladı

'HALKIMIZA YÖNELİK SALDIRILAR DURMADAN KABUL EDEBİLECEĞİMİZ ANLAŞMA YOK'

Sesli bir mesaj yayınlayan Ubeyde mesajda, Hamas’ın önceliğinin Filistin halkına yönelik İsrail saldırılarını durdurmak olduğunu belirterek, hiçbir şeyin bundan daha önemli olmadığını vurguladı.

İsrail saldırıları sona ermeden yeni bir esir takası anlaşması olmayacağını yineleyen Ubeyde, “Halkımıza yönelik saldırganlık tamamen durmadan kabul edebileceğimiz hiçbir anlaşma yok” dedi.

'825 İSRAİL ARACI İMHA ETTİK'

İsrail ordusuna yönelik saldırılara ait bugüne kadar yayınladıkları görüntülerin sadece buzdağının görünen kısmı olduğunu aktaran Ubeyde, “Gazze'ye yönelik saldırının başlamasından bu yana 825 İsrail aracı imha edildi” dedi.

Ebu Ubeyde tüm dünyaya son dakika duyurdu! İsrail'e tek şartını açıkladı

'DÜNYA VİCDANSIZ SUÇLULAR VEYA ACİZ SEYİRCİLER OLMAK ÜZERE İKİYE BÖLÜNDÜ'

Filistin halkının bu savaştan başı dik olarak çıkacağını ifade eden Ubeyde, "Dünya, vicdansız suçlular veya aciz seyirciler olmak üzere ikiye bölündü. İsrail işgaline yüzyılın darbesini indirdik ve dünyaya hak ve özgürlük talep eden bir halk olduğumuzu gösterdik” dedi.

Aksa Tufanı Operasyonu’nun Siyonist İsrail'i yok olma yoluna soktuğunu belirten Ubeyde, “Haklarımızın elimizden alındığını bildiğimiz için mücadeleye devam ediyoruz”

Ebu Ubeyde tüm dünyaya son dakika duyurdu! İsrail'e tek şartını açıkladı

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 585
  • Mehmet zorbey 3 ay önce Şikayet Et
    Filistin hiçbir zaman aklımızdan çıkmıyor devamlı dua ediyoruz. Bu inançla inşallah katil ve zalim İsrail'e karşı zafer kazanırsınız, Rabbim devamlı yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Koçero 3 ay önce Şikayet Et
    Allah CC sizleri muzaffer kılsın. Dualarım sizinle çünkü elimden sadece bu geliyor. Hakkınızı bize helal edin. Ama vallahi iki dünyada da kazanacak olan sizlersiniz. Allah CC yolunda savaşanlar hiç bir zaman kaybetmezler
    Cevapla
  • Kasım 4 ay önce Şikayet Et
    Allah Şehadetinizi kabul etsin.Filistin Top yekün yüreğimizdeki acıdır.Herkesin hesabı varsa Allah'ın da bir hesabí vardır.Allah doğrudur doğrularla beraberdir.İzmir
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Onlar şehit olarak sınav veriyorlar müslümanlarda izleyerek sınav veriyorlar. Avrupa ABD avusturalyasına kadar protesto ediyor yardım topluyor.
    Cevapla
  • Bulent Ege 4 ay önce Şikayet Et
    Israil in Filistinde nasıl bir kanlı katil oldugunu gösterdiniz...Allah şehadetinizi kabul etsin... Şerefiyle şehadetı göze alanlar ıçin üzülmek acımak kimsenin haddi degildir...Sizinle ağlıyor,sizinle ölüyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!