Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! İsrail'in yalanı ortaya çıktı: Kat kat fazla

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in verdiği kayıpların Tel Aviv yönetiminin açıkladığından kat kat fazla olduğunu söyledi.

GİRİŞ 15.12.2023 23:23 GÜNCELLEME 16.12.2023 12:22
Bu Habere 312 Yorum Yapılmış

Son dakika Kassam Tugayları haberleri: Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının 70. gününde, sahada yaşanan gelişmelere ilişkin bilgi verdi.

Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! İsrail'in yalanı ortaya çıktı: Kat kat fazla

'100'DEN FAZLA ASKERİ ARACINI HEDEF ALDIK'

ABD'nin, İsrail'e, sanki dünyanın en büyük devletlerinden biriyle savaşıyormuş gibi havadan destek köprüsü kurduğunu ifade eden Ebu Ubeyde, buna rağmen Filistinli direniş güçlerinin İsrail güçlerinin saldırılarına karşı koymaya devam ettiğini belirtti.

Son 5 gün içinde Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya beldesi, Eş-Şucaiyye ve Ez-Zeytun mahalleleri ile Şeyh Rıdvan bölgesinde ve güneydeki Han Yunus'ta 100'den fazla askeri aracı hedef aldıklarını, İsrail piyade güçlerine pusu kurduklarını aktaran Ebu Ubeyde, bu süreçte çok sayıda İsrail askerinin öldüğünü ve yaralandığını kaydetti.

'İSRAİL'İN ZAYIFLIĞINI GÖSTERDİ'

Direniş güçlerinin 70 gün sonra hala elleri tetikte beklediğini dile getiren Ebu Ubeyde, İsrail güçleriyle girilen çatışmalarda, bu güçlerin ne kadar "korkak, zayıf ve ahlaksız" olduğunu gördüklerini ifade etti.

Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! İsrail'in yalanı ortaya çıktı: Kat kat fazla

'BU ASKERLER GERÇEKLE YÜZLEŞTİKLERİ ANDA ÇIĞLIK ATIYOR VE ÇOCUK GİBİ YARDIM İSTİYOR'

İsrail'in, askerlerine değil teknolojiye ve gelişmiş silahlara güvendiğini belirten Ebu Ubeyde, "Bu askerler gerçekle yüzleştikleri anda kaçıyor, çığlık atıyor ve çocuk gibi yardım istiyor. Bizim mücahitlerimiz ise onları avlıyor." dedi.

'İSRAİL'İN ÖLÜ VE YARALI SAYISINI GİZLEMESİ BEKLENEN BİR DURUMDUR'

İsrail askerlerinin verdiği kayıpların, Tel Aviv yönetiminin açıkladığından kat kat fazla olduğunu söyleyen Ebu Ubeyde, "İsrail'in ölü ve yaralı sayısını gizlemesi beklenen bir durumdur zira düşman her savaşını yalan ve dezenformasyon üzerine kurmuştur." diye konuştu.

Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! İsrail'in yalanı ortaya çıktı: Kat kat fazla

İşgal altındaki Batı Şeria'daki baskın ve saldırılara da değinen Ebu Ubeyde, Filistin halkının ve direniş güçlerinin görevinin, işgalciye karşı her yolu kullanarak direnmek olduğunu kaydetti.

Filistin halkının bir bütün olduğunu ve topraklarından gitmeyeceğini vurgulayan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsraillilerin gideceğini ifade etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 312
  • Muratt 4 ay önce Şikayet Et
    Sen Ebu Ubeyde. Ümmetin sokaklarında oyun oynayan çocukların idolüsün. Yüreğinde insanlık taşıyanların cesaretisin. Allaha teslimiyetin timsalisin. 7 ekimden sonra doğan erkek çocukların ismisin. Sen gerçek bir Mücahid hakiki bir müminsin. Dua orduları sizinle. Allah yardımcınız hz mehdi kumandaniniz olsun. Size terörist diyenlere yazıklar olsun. Maddi manevi sizinleyiz.
    Cevapla
  • Kara Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Ebu Ubeyde takma isimli kişinin kim olduğunu biliyor musun. İran ile bağlantıları ne seviyededir biliyor musun. Hangi ülkeden yayın yaptığını biliyor musun. Gazze'nin yarısı gitmiş, 18.000 Şehit ortada. Sen sallıyorsun kelimeleri. İran trolü müsün, yardakçı mısın acem ağızlı. Aklınca algı yapıyorsun. Yürü git. ...
    Cevapla
  • Adnan Saygun 4 ay önce Şikayet Et
    Netanyahu şeytanyahu
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Allah sizleri korusun inşallah bu Yahudilerin soyu kurusun inşaallah
    Cevapla
  • DevrikliderNetanyahu 4 ay önce Şikayet Et
    Netanyahu tıpkı nazilerin sistematik soykırımını Filistinlilere yaşatmakta Bunu yaparken hiç aklına Nazi Almanyasınıda akladığının farkında degil artık yahudiler hiç masum değiller 3 ayda 20 bin çocuk ve kadın katlettiler.Darbeyi yiyecek netanyahu hemde yahudilerden
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Çok yaşa ebu ubeyde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..