Ebu Ubeyde açıkladı: İsrail'e ağır darbe!

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Siyonistlerin ölü sayısını sakladığını söyleyen Ebu Ubeyde, işgalci İsrail'e ağır kayıplar verdiklerini belirtti.

GİRİŞ 18.11.2023 14:10 GÜNCELLEME 21.11.2023 10:09
Bu Habere 380 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde yeni bir açıklama yaptı. Yayınlan ses kaydında önemli bilgiler paylaşan Ebu Ubeyde, 4 günde işgalci İsrail’e ait 62 zırhlı aracın yok edildiğini belirtti. Ebu Ubeyde, binaya saklanan Siyonist askerlere yönelik düzenlenen saldırı sonrası binayla birlikte imha edildiğini kaydetti. Siyonistlerin gerçek ölü sayısını sakladığını söyleyen Kassam Sözcüsü, esirlerin İsrail’in umrunda olmadığını açıkladı.

Ebu Ubeyde, işgalcileri çıldırttı! Minareye kurşun yağmuruEbu Ubeyde, işgalcileri çıldırttı! Minareye kurşun yağmuru

62 SİYONİST ARACI İMHA EDİLDİ

Gazze’deki Filistin askeri güçlerinin savunma ve engelleme operasyonlarına başarıyla devam ettiğini söyleyen Ebu Ubeyde, “Mücahidlerimiz son 4 günde 62 siyonist araca ya kısmen zarar verdi ya da araçları tamamen imha etmeyi ve onları hizmet dışı bırakmayı başardı. Merkava tankları, personel taşıyıcıları ve buldozerlerler Yasin-105 anti tank roketleriyle hedef alındı.” dedi.

BİNAYA SAKLANAN İŞGALCİLER ÖLDÜRÜLDÜ

Ebu Ubeyde, şöyle devam etti:

Mücahidler, grup veya birey olarak yaya veya binalara saklanan Siyonist işgalcileri patlayıcılar, orta silah ve keskin nişancı silahlarıyla hedef aldı. 3 gün önce en az 9 siyonist askeri araçlarının dışında öldürüldü. Dün sabah mücahidler, Beyt Lahia’nın kuzeybatısında 2 siyonist zırhlı aracını tanksavar füzeleriyle imha etmeyi başardı. Aynı şekilde dün de mücahidler, Beyt Hanun’da düşman özel kuvvetlerinin saklandığı bir binayı üstlerine yıktı. Anti zırh ve anti personel hedef alınan bina içerisindeki Siyonistlerin hepsi öldürüldü ve yaralandı.

İSRAİL ORDUSU, AĞIR KAYIPLAR VERİYOR

Siyonist askerlerin Gazze içerisindeki toplanma alanları rücum füzeleri ve havan toplarıyla vuruldu. Tel Aviv ve Aşkelon füze saldırılarıyla vuruldu” ifadesini kullanan Ebu Ubeyde, şöyle konuştu:

“Biz düşmanın saldırılarına karşılık işgalci askerlerine subaylarına ve araçlarına ağır kayıplar vermekle meşgulken düşman güçleri ise çocuklar, kadınlar ve sivilleri yaşadıkları ve güvenli yerlerde öldürmekle meşgul.

Tüm kusallıkları ihlal etmeye devam ediyorlar. Düşman askerleri, hastaneler, sağlık merkezleri ve sivil kurumlara saldırmak da dahil olmak üzere sahte kanıtlar ve hayali komuta merkezleri ararken savaş suçları işlemeye devam ediyor.”

David Oren Baruch: 48 saatte 50 İsrail askerini defnettikDavid Oren Baruch: 48 saatte 50 İsrail askerini defnettik

DÜŞMAN KUVVETLERİ ADIM ADIM TAKİP EDİLİYOR

42 gündür süren mücadelenin ardından Şehit İzzeddin Kassam Tugayları şunları vurguladı:

Evvela, mücahidlerin sahada düşman subay ve askerlerinin başarıyla öldürülmesi ve zırhlı araçlarının imha edilmesidir. Mücahidlerimiz sokak sokak düşman kuvvetlerini ve araçlarını takip ediyor. Onlara arkasından yanaşıp ölümcül darbeler indiriyorlar. Onlara bazı cephelerde geri çekilmeye ve sürekli yollarını değiştirmeye zorluyor.”

UZUN VE SÜREKLİ SAVUNMAYA HAZIRIZ

“Kendimizi uzun ve sürekli bir savunma için hazırladık. Her yönüyle düşmanın Gazze’de geçirdiği her saat Allah’ın kudretiyle onlara sürekli ve ağır kayıplar vereceğiz. Düşmanların hedef alındığı ve düşman araçlarının ve askerlerinin yok edildiği birçok şeyi belgeledik ve sizlere sunduk. Daha da fazlasını art arda sunmaya devam edeceğiz inşallah.”

Gazze içlerine giren İsrail'in yüzlerce ölüsü var! Siyonistler taktik değiştirdiGazze içlerine giren İsrail'in yüzlerce ölüsü var! Siyonistler taktik değiştirdi

İSRAİL’İN YENİLGİSİNİN EN BÜYÜK DELİLİ

“İkinci olarak, aşağılık ve suçlu Netanyahu’nun ve korkak komutanlarının Gazze hastanelerinde, Şifa Hastanesi ve çevresinde arama yapmaları gülünç bir durumdur. Onlar bir serap arıyorlar. Güç ve kontrol sergilemek için Nazi düşman kuvvetlerinin tanklarla tıbbi bir alana girmesi, onların acizliğini ve içi boş kibrini gösteriyor. Bu onların başarısızlıklarının ve yenilgilerinin en büyük delilidir. Bu aynı zamanda insan hakları ve uluslararası hukuka çağıran herkes için bir skandaldır.”

İSRAİL’İN KAYIPLARI AÇIKLANANDAN KATBEKAT FAZLA

Filistin’deki bütün halkı mücadeleye çağıran Ebu Ubeyde, “Faşist hükümet tarafından kandırılan düşman halkına şunu söylüyoruz; Sahada ölen askerlerinizin er ya da geç haberleri size ulaşacaktır. Kayıplarınız beklediğinizden çok daha fazla.” ifadesinde bulundu.

Gazze’de kullanılan ‘yasaklı bomba’ların arkasından BM UNICEF'in silah baronu çıktı!Gazze’de kullanılan ‘yasaklı bomba’ların arkasından BM UNICEF'in silah baronu çıktı!

ESİRLER İSRAİL’İN UMRUNDA DEĞİL

Esirlerle ilgili konuşan Ebu Ubeyde, İsrail’in esirleri umursamadığını dile getirdi. Filistinli esirlere yapılan işkencelerin Aksa Tufanı operasyonunun sebepleri arasında olduğunu söyleyen Kassam Sözcüsü, İsrail’e yapılan esir takası teklifinin kabul edilmediğini kaydetti. Ebu Ubeyde, şu ifadelerde bulundu:

“Azgın hükümetinizin esirlerimize yapmış olduğu aşırılık, Aksa Tufanı operasyonunun sebepleri ve tetikleyicilerinden biridir. İnsani sorunun çözümü için savaşın başından beri bir takas anlaşması yapmayı teklif ettik. Tutsaklarınızın hayatlarını kurtarmak için çabaladık ve mücadele ettik. Ordunuzun barbarca bombalaması nedeniyle bazen başardık, bazen başaramadık. Liderleriniz esirlerinizin kaderlerini belirlemeye karar vermiş gibi görünüyor.”

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 380
  • Sedrettin 5 ay önce Şikayet Et
    Müslüman aklıyla hareket eder. Hesap yapmadan, boş yere, acemin gazlamasıyla kaldıramayacağı yükün altına girmez. Kendini bilir. Acem (İran) oyununa kanıp, İsrail'e meşru müdafaa bahanesiyle saldırması için fırsat vermez. Sonuç : 13.000 Şehit, onbinlerce yaralı/sakat, yüzbinlerce sürgün. Olanlar; gariban Sünni Müslüman Gazzelilere olmuştur. İsraillilere veya İranlılara değil.
    Cevapla
  • Sedrettin 1 ay önce Şikayet Et
    Celal dönmez rumuzunu kullanan dengesize yazıyorum. Allah senin başına versin. .....
    Cevapla
  • Sedrettin 5 ay önce Şikayet Et
    Celal dönmez rumuzlu cahil budala İran trolüne. Gazze nerede, Kudüs nerede öğren. Boş yere, durduk yere, amacı olmayan Hamas'ın saldırmasında sonuç : 13.000 Şehit, onbinlerce yaralı/sakat, yüzbinlerce sürgün, Gazze ise dümdüz, yarsı işgal. Bu durum sana cinnet getirmiyorsa, sen Müslüman değilsin. Allah sana iman ve cihad aşkı nasip etsin. Yazan: Müslüman Sedrettin.
    Cevapla
  • Sedrettin 5 ay önce Şikayet Et
    Metin rumuzluya. Kurtuluş Savaş'ında Ülkemize saldırdılar,işgal ettiler. Burada ise İran'ın 3-5 çatapatıyla durduk yere, boş yere amaçsız olarak İsrail'e saldırma durumu var. İsrail'de bunu bekliyordu zaten. Gazze'nin yarısı dümdüz edilerek işgal edildi. Saldırının amacı özgürlük bağımsızlık değil, İran'ın gazına gelip İsrail'e nefes aldırmak. Sonuç: Gazze dümdüz, İran seyir kahvesinde.
    Cevapla
  • metin 5 ay önce Şikayet Et
    bizde kurtuluş savaşında güçlü düşmanlardan korkup savaşmasaydık bugün sen bunu yazamazdın adamlar işgal ediyo sen korkup savaşma özgürlük bedava olmaz
    Cevapla
  • Celal dönmez 5 ay önce Şikayet Et
    Allah senin de başına versin, 75 senedir ve son 20 yılda Filistinli bacılarımızın ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'da tekmelenip, dövülüp, silahla yaralanıp ve öldürüp sahipsiz imişler gibi olmaları sana cinnet getirmiyorsa, sen Müslüman değilsin. Allah sana iman ve cihad aşkı nasip etsin.
    Cevapla
  • 44 zaloğlu 5 ay önce Şikayet Et
    RABBİM yar ve yardımcınız Olsun ASLANLARIM GAZANIZ MÜBAREK OLSUN
    Cevapla
  • Fatih GÜNGÖR 5 ay önce Şikayet Et
    Bütün Yahudiler akdenize toplanmiş el kadar İsrail'in katliamına destek veriyor Bizler kardeşlerimiz katlediliyor sadece kınıyoruz yazıklar olsun bizlere Dünya üzerinde Hamas ve Filistin hariç ne müslüman nede inanan kimse kalmamış. Yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    HAMASLI MÜCAHİT LERİ mizi Muzaffer eyle ZALİM KATİL abd İtrail CEHENNEME SIRTLANLAR
    Cevapla
  • Sade vadandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Kendi klavye delikanlısı olup, haydi askerimiz gazzeye demek kolay. Hadi beni de alın gidelim savaşalım" diyen var mı?
    Cevapla
  • Seyfullah 5 ay önce Şikayet Et
    Ebubekir rumuzluya. Önce yazmasını öğren. "Allah rızası için" diye yazılır.
    Cevapla
  • Ebubekir 5 ay önce Şikayet Et
    Var böyle bir Mücahit birliğinde gönüllü ALKAHicin savaşmaya hazırım.
    Cevapla
  • Yaman 5 ay önce Şikayet Et
    Sen diyebiliyonmu sen diyorsan herkes der senin gibi zihniyetlerin aksi eminol daha fazladır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!