İsrail'den BM'ye şoke eden Gazze suçlaması! Herzog pişkince duyurdu

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Gazze Şeridi’ne giren insani yardımların az olmasından Birleşmiş Milletleri (BM) sorumlu tutarak, “Ne yazık ki BM'nin başarısızlığı nedeniyle günde 125 tırdan fazlasını getiremiyorlar" dedi.

GİRİŞ 22.12.2023 03:46 GÜNCELLEME 22.12.2023 03:47
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Son dakika Isaac Herzog haberleri: İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız sürüyor. Çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'tan çarpıcı bir BM açıklaması geldi.

'GÜNDE 125 TIRDAN FAZLASINI GETİREMİYORLAR'

Herzog, Gazze Şeridi’ne giren insani yardımların az olmasından BM'yi sorumlu tuttu.

Herzog, "Ne yazık ki Birleşmiş Milletler'in kesin başarısızlığı nedeniyle günde 125 tırdan fazlasını getiremiyorlar. Eğer BM bütün gün şikayet etmek yerine işini yapsaydı, bugün Gazze'ye üç kat daha fazla insani yardım ulaştırmak mümkün olurdu" dedi.

BM, 'İSRAİL'İN SALDIRILARIN NEDENİYLE ÇOK ZOR VE TEHLİKELİ' DEMİŞTİ

BM, Gazze Şeridi’ne insani yardımların ulaştırılmasının İsrail’in devam eden bombardımanları nedeniyle çok zor ve tehlikeli bir hale geldiğini açıklamıştı. İnsan Hakları İzleme Örgütü ise, İsrail'in Gazze Şeridi'nde açlığı bir "savaş yöntemi" olarak kullandığını aktarmıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Gürbüz 4 ay önce Şikayet Et
    Sana lazım Tırlar/Yardımlar değil mi? Netanyahu'ya sor istersen !
    Cevapla
  • Yabgu 4 ay önce Şikayet Et
    Aşağılık bunu sorgulayacağına yardımların yapılmasını mecbur kılan etkenleri sorgula.Eğer işgalci olmasak ve yıllardır her gün insanları öldürmeseydik bu savaş olmazdı gibi mesela.Sizin sebep olduğunuz yıkımlar nedeniyle bu yardmlar.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Yahudi zihniyeti böyledir. düşman bildiğine gelecek için yatırım yapar göklere çıkarır. düşmanını Ram etmek için madalya dahi verir. kaypak kalleş istismarci guvenilmez bir karakter yapıları var.dostluklari çıkara dayalı bir güruh.
    Cevapla
  • Rotterdam 4 ay önce Şikayet Et
    dunyanin hic bir yerinde sevilmiyorsunuz zionist caniler. Ellerindrn gelse kendileri sizi yok ederdi, boyle karektersizsiniz iste, insanlikla zerre alakaniz yok
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Ah Hitler Ahh.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!