6 askerimiz şehit düştü: Azerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 asker için Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e taziye mesajı gönderdi.

6 askerimiz şehit düştü: Azerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı
6 askerimiz şehit düştü: Azerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı
GİRİŞ 23.12.2023 10:57 GÜNCELLEME 23.12.2023 11:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, mesajında, "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırı sonucunda şanlı Türk ordusunun askerinin şehit olması ve yaralanması haberi beni derinden üzdü. Sizin acınız, bizim acımızdır. Terörle mücadelede her zaman kardeş Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanındayız ve tüm gücümüzle sizi destekliyoruz." ifadelerini kullandı. Şehit askere Allah'tan rahmet dileyen Hasanov, ölenlerin yakınlarının acısını paylaştığını, yaralılara ise acil şifalar diledi.

MSB kahreden haberi duyurdu: 6 askerimiz şehit oldu, 1 asker yaralıMSB kahreden haberi duyurdu: 6 askerimiz şehit oldu, 1 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyinde 22 Aralık'ta bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı bildirildi. Teröristlerin kaçış istikametlerine düzenlenen hava harekatlarında 7 terörist etkisiz hale getirildiği operasyonların ise sürdüğü belirtilmişti.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Chplileri , teröriste selam gönderenleri şehid cenazelerinde istemiyoruz gelmesinler .
    Cevapla
  • Mevlüt Aykılıç 4 ay önce Şikayet Et
    Chp'liler ne yüzle bu şehitlerin cenazelerine katılacaklar⁉️
    Cevapla
  • Anne 4 ay önce Şikayet Et
    Yeter mı içimiz soğur mu
    Cevapla
  • Haktan 4 ay önce Şikayet Et
    TAZİYE VERECEGİNİZE YAHUDİDEN UZAK DURUN BU İSİN ARKASİ ONLARDiR.
    Cevapla
  • Ali Rıza 4 ay önce Şikayet Et
    Yüreğimiz yandı Allah rahmet eylesin sabır ecir versin BU KÖPEKLERİN KÖKÜNÜ KURUTMADIKÇA BİZE RAHAT YOK ne yapılacaksa yapalım artık amerikaymış, Fransız, ingilizmiş çökelim tepelerine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail medyası duyurdu! Türkiye dünyanın en kapsamlı adımını attı
Aziz Yıldırım'dan, Ali Koç'a tarihi teklif: Parasını ben vereceğim