12 şehidimiz var: Azerbaycan'dan Türkiye'ye "terörle mücadele" desteği

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden gelen şehit haberleri nedeniyle derinden üzüntü duyduklarını belirterek, "Terörle mücadelede her zaman olduğu gibi Türkiye'nin yanındayız." dedi.

GİRİŞ 24.12.2023 11:53 GÜNCELLEME 24.12.2023 13:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kardeşimiz Türkiye'nin Pençe-Kilit Harekatı'nda teröristlerin etkisiz hale getirilmesi sırasında şehit verdiği haberi bizi derinden sarstı. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz. Terörle mücadelede her zaman olduğu gibi Türkiye'nin yanındayız." denildi.

6 askerimiz şehit düştü: Azerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajıAzerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı

Dün de Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e taziye mesajı göndererek, "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırı sonucunda şanlı Türk ordusunun askerinin şehit olması ve yaralanması haberi beni derinden üzdü. Sizin acınız, bizim acımızdır. Terörle mücadelede her zaman kardeş Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanındayız ve tüm gücümüzle sizi destekliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı'nda, son iki günde 12 askerimiz şehit düşmüştü.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 6
  • Gakkos 4 ay önce Şikayet Et
    Hic kimsenin basimizin saqliqi icin duasinada lafinada ihtiyacimiz yok biz basimizi asirlardir bu yola koymusuz artik bir olur bin diriliriz yok milyonlar dirilsin binlerin lesini kopeklere yedirsin
    Cevapla
  • Gakkos 4 ay önce Şikayet Et
    Bu zihniyetle bu durusumuzla daha coook sehit veririz babalari ne diyor turklerin basi saqolsun basimiz hic saqolmadi hep sineye cektik dostumuz abd dost besle devsirmeleri seytanin oqlu abd bu merhumlarda unutulur unutanin unutturanin kani donsun ne idik ne olduk artik silkin kendine qel bozkurt kurt yavrusu kurt olur kurt ava cikarsa ne coban nede kopeqinden cekinir
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bskin bakayim Tukriyedeki sirketlerinin sosyol medya hesaplrina. Bir tane twziye mesaji yok! Niye? Zira azerilerin turkiedeki yinwticilerinin hepsi chp hatta dem zihniywtli tipler. Daha 1 ay once bursada cuma vaktinde acilis yaptiar. Resmen bile isteye bu ulkenin hassasiywtleeine meydan okuyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Hamas için israili destekleyenleri yardımına ihtiyacımız yok Devletimin ihtiyacı varsa bizi silah altına alabilir
    Cevapla
  • Ali Veli 4 ay önce Şikayet Et
    İlk iş meclisi temizlek olur inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Temel Kotil'den heyecanlandıran Hürjet paylaşımı: 19 Mayıs'ta sürprize hazır olun!
Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Bunu yaparsanız gümrükte el konulacak!