İsrail ordusu Şifa Hastanesi doktoru Fadya Malhis'in evini bombaladı

İsrail ordusu, Gazze'nin en büyük hastanesi Şiha'nın önemini ve daha sonra burada yaşanan katliamı dünyaya duyuran Şifa Hastanesi Doktoru Fadya Malhis'in evini bombalayarak kullanılmaz hale getirdi.

GİRİŞ 25.12.2023 17:22 GÜNCELLEME 25.12.2023 17:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırıları aylardır devam ediyor. İsrail bu kez de yaşanan katliamı TRT Haber aracılığıyla dünyaya duyuran Şifa Hastanesi Doktoru Fadya Malhis'in evine saldırı düzenledi.

Saldırıda, Malhis'in evine bombayla saldırdılar.

Daha önce TRT Haber aracılığıyla Malhis, "İsrail hastanenin oksijen merkezini de vurdu. Doktorları hedef aldılar, arkadaşlarımız şehit oldu. Herkes ölüyor yavaş yavaş. Yaşananlar korkunç, bir soykırım" açıklamalarıyla yaşanan insanlık dramını dünyaya duyurmuştu.

KAYNAK: TRT HABER
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Osmanlı cengaveri 4 ay önce Şikayet Et
    Ahirette sarayların en güzelini verir Rabbim inşallah
    Cevapla
  • Aslan 4 ay önce Şikayet Et
    Dunyanin sonu geldi baksaniza muslimanlar uyuyor Buda bir Alamed ahir vakit
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Yarabbim sen bizleri affet KAHHAR sıfatınla bu Amerika ve İsrail i kahreyle kahreyle kahreyle kahreyle yarabbim Çocukların bedduası tutsun inşallah hepsini
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kahrolasın itrail
    Cevapla
  • Yücel güvenkaya 4 ay önce Şikayet Et
    Kahraman ablamız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yetiştiricilerden çoban isyanı: 100 bin lira maaşla çalıştıracak eleman bulamıyorlar
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!