İsrail'in Suriye'ye hava saldırısı düzenlediği iddia edildi

İsrail'in, Suriye'nin kuzeyinde yer alan Halep ilindeki bazı askeri noktalara hava saldırısı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

İsrail'in Suriye'ye hava saldırısı düzenlediği iddia edildi
İsrail'in Suriye'ye hava saldırısı düzenlediği iddia edildi
GİRİŞ 30.12.2023 20:10 GÜNCELLEME 30.12.2023 21:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Suriye'deki haber ajansı SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı haberinde, yerel saatle 17.20'de Akdeniz üzerinden Halep'in güneyindeki bazı noktaların, İsrail güçlerince hava saldırısıyla hedef alındığı iddia edildi.

Haberde, "Saldırıda sadece maddi hasar medyana geldi." ifadesi kullanıldı.

Ülkenin kuzeyindeki Halep'te Suriye ordusu ve İran destekli terörist grupların yanı sıra Lübnan Hizbullahı unsurlarının bulunduğu biliniyor.

İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • Bursalı 16 3 ay önce Şikayet Et
    Esat denilen bozuntu sesin niye çıkmıyor Siyonistlere karşı sesin çıkmaz ülkede bulunan terör yuvalarından Türkiye sızan teröristleri vurmak için Türkiye sınır ötesi operasyon yaptığı zaman sesin çıkıyor İsrail oldu mu sesin çıkmaz
    Cevapla
  • trh 3 ay önce Şikayet Et
    suriyeye biz girmezsek israil üsleri artacak siyonistler işgal edecek
    Cevapla
  • T.C vatandaşı 3 ay önce Şikayet Et
    Ooo bu işi biz bitirecez anlaşılan tarihin büyük avlama sezonu açılacak çok büyük şevkle gerçekleşecek vaad edilmiş ölümleri asıl vaad edilmiş günü o gün görecekler bu mahluklar anlaşılan düzen o gün kurulacak
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 ay önce Şikayet Et
    ESET köpeği hangi delikte. Türkiye'ye havlayan it İsrail'e neden tek söz edemiyor yahudi iti
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Şam da Rusyanın hava savunma sistemi vardı ne oldu İsrail uçaklarını yakalayamıyormu bu işde bir gariplik var yoksa Tavşana kaç Tazı tut mu yapılıyor ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...