İsrailli kadın sunucu Lital Shemesh, yayına belinde silahla çıktı!

İşgalci İsrail, Gazze'de soykırım suçu işlerken siyonistler de Filistinli mazlumları tehdit etmeye devam ediyor. İsrailli sunucu Lital Shemesh'in yayına belinde tabancasıyla katıldığını gösteren fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 04.01.2024 00:03 GÜNCELLEME 04.01.2024 16:01
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

Siyonist İsrail işgal ettiği Filistin topraklarında insanlık suçu işliyor. 7 Ekim'den bu yana Gazze'de 20 binden fazla Filistinliyi katleden katil İsrail ordusu soykırıma imza atarken sözde "sivil" siyonistler de boş durmuyor...

SİLAHLA YAYINA ÇIKTI

İsrail'in Kanal 14 televizyonun sunucularından Lital Shemesh'in yayına belinde tabancasıyla katıldığını gösteren fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Söz konusu fotoğrafta, Shemesh'in aşırı sağ görüşleriyle önce çıkan Kanal 14 stüdyosunda konuklarıyla katıldığı yayında belinde tabanca olduğu görülüyor.

İSRAİLLİ LİTAL SHEMESH'TEN "SİLAHLANIN" MESAJI

Belinde tabancayla yayını sunan ve sosyal medyada fotoğrafı gündem olan Shemesh, paylaşımlarında da bu yönde mesajlar veriyor.

Shemesh'in X sosyal medya hesabında, atış poligonundaki bir fotoğrafını paylaşarak, İsraillilere silahlanma çağrısı yaptığı dikkati çekti.

İsrail'in Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, Hamas'ın 7 Ekim'de düzenlediği saldırılar ve İsrail'in Gazze'ye yönelik devam eden saldırılarının ardından, Yahudi siviller ve işgalcileri silahlandırma kampanyası başlatmıştı.

Ateşli Silahlar Şube Müdürlüğüne yüz binlerce kişisel silah ruhsatı başvurusu geldiğini belirten Ben-Gvir, Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi işgalcilerin düzenlediği silah dağıtma etkinliklerinin fotoğraflarını bizzat kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Bu karelerde Ben-Gvir, çok sayıda ABD yapımı M16 tipi otomatik tüfeğin dizili olduğu masaların ve silah kasalarının başında Yahudi işgalcilere silah dağıtırken görülmüştü.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 144
  • BARIŞ 3 ay önce Şikayet Et
    Suçluluk Kompleksi.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Şov kokan hareketler...
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 3 ay önce Şikayet Et
    Bizden biri canlı yayında belinde silah görülse İsrail sevdalıları ayağa kalkar ve sokaklara dökülür. İsrail Faşizminin sonu gelecek.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Şanslı tabanca
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Neye niyet neye kısmet, bakalım İsrail silahları ile istediğine kavuşacak mı?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gizli tutuyor, dengeler değişecek! Ankara, Batı ve İran'ın elini kolunu bağladı
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi