İsrail'den hain saldırı! Telefon sinyali için toplanan Filistinlileri vurdu: 10 şehit

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin batısındaki Saraya Kavşağı yakınlarında cep telefonu sinyali almak için toplanan Filistinlileri vurdu. Saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 07.01.2024 00:29 GÜNCELLEME 07.01.2024 00:30
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 92 gündür aralıksız devam ediyor. İsrail ordusunun bombardımanı 7 Ekim’den bu yana sürerken, çoğu çocuk ve kadın 22 bin 722 Filistinli hayatını kaybetti.

İSRAİL, TELEFON SİNYALİ ALMAK İÇİN TOPLANAN GRUBU VURDU

Ayrım gözetmeksizin sivillerin bulunduğu her yeri vuran İsrail güçleri, bugün düzenlediği hava saldırısında cep telefonu sinyali almak için toplanan grubu hedef aldı. Saldırıda 10 Filistinli hayatını kaybederken, cenazeler Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi’ne götürüldü.

GAZZELİLERİN SİNYAL ALABİLDİĞİ AZ SAYIDA NOKTALARDAN BİRİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bölge halkı, Saraya yakınlarındaki bölgenin halkın telefon şebekelerine bağlanıp sinyal alabildiği ve güneydeki aileleriyle iletişim kurabildiği az sayıdaki noktalardan biri olduğunu belirtti.

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrailli keskin nişancının Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde yer alan El Amal Hastanesi’nin girişinde 1 Filistinliyi göğsünden vurduğu duyuruldu.

BATI ŞERİA'DA 315 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Birleşmiş Milletler tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in 7 Ekim tarihinden bu yana Batı Şeria’da 81’i çocuk 315 Filistinliyi öldürdüğü aktarıldı. Açıklamada ayrıca, işgal altındaki Batı Şeria’da öldürülenlerin 307’sinin İsrail güçleri tarafından, 8’inin ise Yahudi yerleşimciler tarafından öldürüldüğü bildirildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • önce vatan 3 ay önce Şikayet Et
    Şu israil hayvanları ne zaman gebertecez artık sabır kalöadı
    Cevapla
  • Tual 3 ay önce Şikayet Et
    Arap ülkeleri seyrediyor
    Cevapla
  • Gerçekler 3 ay önce Şikayet Et
    Gazze'yi ve Gazzelileri ateşe atan Araplar veya Türkler değildir. Vahşetin sorumlusu; Hamas'ı fiştekleyerek İsrail'e alan açan İran ve aveneleridir. Algı yapıyorsun, gerçekleri ise yazmıyorsun.
    Cevapla
  • Fikir 3 ay önce Şikayet Et
    Dunyadaki butun Muslumanlar israil teror devletinin etrafinda toplansa ayni anda israile girse ortada israil teror orgutu kalmaz. Ulke ise Turkiyemize baglanir. Israillileri buraya yerlestiren ingiltere ve abd onlari kendi topraklarinda barindirsin. Boylelikle kan durur! Vrya gecici olarak katar gibi ticaret bolgesi olsun. Hersey temizlenene kadar!
    Cevapla
  • İzmirli 3 ay önce Şikayet Et
    Kılıç korkakta olunca sonuç böyle olur. Rabbim zalim İslam ülkeleri yöneticilerini koltuk ve tahtlarıyla birlikte yerin dibine batırsın ve yerle yeksan etsin. Amiiiiiin.
    Cevapla
  • Geveci 3 ay önce Şikayet Et
    Tel avive bir tane bomba atilamazmi 3aydir. Adamlar israilde futbol oynuyo, kahve iciyo, yiyo iciyo gezio disarda. Bu nasil bi iş anlamiyorum. Ve 50 km ilerde gazzde hergün yüzlerce müslüman ölüyor... Lütfen biri aciklasin allah askina böyle savaş gören oldumu hic?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!