İran'dan son dakika İsrail açıklaması! Hamaney ateş püskürdü

İran Dini Lideri Ali Hamaney, sosyal medya hesabı üzerinden İbranice yaptığı paylaşımda İsrail'e ateş püskürdü. Hamaney, “Yeryüzünden silindikten sonra bile siyonist varlığın suçları unutulmayacak” dedi.

GİRİŞ 11.01.2024 03:03 GÜNCELLEME 11.01.2024 03:04
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Son dakika İran haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken İsrail’in, İran Dini Lideri Ali Hamaney'den çarpıcı bir İsrail açıklaması geldi.

'SİYONİST VARLIĞIN SUÇLARI UNUTULMAYACAK'

Hamaney resmi X sosyal medya hesabı üzerinden İbranice paylaşım yaptı. Hamaney, “Siyonist varlığın suçları unutulmayacak. Bu varlık yeryüzünden silindikten sonra bile bu suçlar, binlerce çocuk ve kadının katledilmesi kitaplara geçecek” dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 171
  • Habib karaşahin 3 ay önce Şikayet Et
    Bizim ehlisünnet hocalarıda israilinen uğraşacaklarınaİran veşia aleyhtarı yapmaktalar Malesef bu yüzden şia ve sünni çatışmasının önüne geçilememekte
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 3 ay önce Şikayet Et
    Arabistan Ürdün Mısır hakikaten müslüman olsalardı sesleri çıkardı. Türkiye İran ve güney afrikadan başka yerden ses çıkmıyor. Bu durumda İsrail mi suçlu ,sözde müslüman ülkelermi hakikat Müslüman ülkelerin Allah yolunda cihattan korkmalarıdır.israil çevre ülke halkı sınırdan aynı anda kuşatma baskın yapacaklar bakın neler oluyor. Silahların gücü ne kadar zayıf kalacak.
    Cevapla
  • HAMDİ 3 ay önce Şikayet Et
    Münafık molla. Adb İsrail ortağı Sünni Müslüman katili
    Cevapla
  • Burak 3 ay önce Şikayet Et
    Kes sesini Muaviyenin soyu münafık Şiiler İslam'ın ordusudur. Filistin'e destek veren İran Yemenli Şii Husiler Lübnan lı Hizbullah tan Allah bin kere razı olsun. Nerede bu sünnilikle övünenler ??
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 ay önce Şikayet Et
    Humeyni İran'a geldiğinde ilk cuma namazını kıldırırken en önde bulunan CIA ve MOSSAD ajanlarının varlığı konusunda aydınlatıcı açıklamayı da biri yapsa artık..!!!
    Cevapla
  • Can yücel 3 ay önce Şikayet Et
    Cümleten kandiliniz mübarek olsun. Adem oğlu soyundan gelen RABBiN tüm kulları bilsinki bu zulme karşı çıkmayan herkes bu günaha ortak olurlar. ALLAH hepinize merhamet göstersin bu mübarek gecede tövbe ediniz. RABBIMIZIN affına sığınınız AMiN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...
Yerli otomobili Togg zırhlandı