Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett'ten alçak Türkiye paylaşımı: Yazıklar olsun size

Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett Trabzonspor maçında İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaptığı Siyonist hareket nedeniyle gözaltına alınması hakkında 'Yazıklar olsun size, Türk hükümeti.' paylaşımı yaptı.

GİRİŞ 15.01.2024 09:25 GÜNCELLEME 15.01.2024 09:43
Bu Habere 360 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel Antalyaspor'un Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı Siyonist hareket sonra kadro dışı bırakıldı ve gözaltına alındı.

Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett İsrailli futbolcuya yapılan cezalandırmaya küstah bir paylaşımla cevap verdi. 

"YAZIKLAR OLSUN TÜRK YÖNETİMİNE.”

Naftali Bennett “Bu inanılmaz. İsrailli futbolcu İsrail’e jest yaptığı için kıyamet koptu. Kınandı ve şimdi de gözaltına alındı. 2024 yılındayız ve Türkiye bu. Yazıklar olsun Türk yönetimine.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 360
  • Özgür Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Hitler; yahudileri yakarak öldürmesi çok isabetli bir kararmış ancak fırınlarda yakması iyi olmamış çünkü o siyonist keferelerin yanan leşlerin fırınlardaki lanetli kokuları etkisiyle maalesef bugün o fırınlarda pişirilrn ekmekleri yiyen batılı hıristiyanlar o pis siyonistlere aynı safta yer almışlar. Kâfirler topluluğu için Yaşasın Cehennem azabı...
    Cevapla
  • Özgür Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Çocuk, yaşlı ve kadın katili siyonist İsrail ve onları destekleyen İslam düşmanları ile abd ve batılı tüm yahudi ile hıristiyanlara lanet olsun amin. Rabbim Kahhar Sıfatıyla yeryüzündeki ehli köfrün tamamını en kısa zamanda kahru perişan eylesin amin inşallah... Rabbim İslam devletlerin başlarındaki idarecileri'de islah etsin ve hepsini İslam şuuruyla hakiki manada İslam birliği oluşsun.
    Cevapla
  • Serkan 3 ay önce Şikayet Et
    Zannetmeyin ki bunlarin kini sadece Araplara tüm müslüman hatta tüm insanlığa düşmandır bunlar lanetlenmiş kavim illaki sonunuz gelecektir inşallah...
    Cevapla
  • Serdengeçti§ 3 ay önce Şikayet Et
    İsrail diye bir devlet kalmayacaktır inşallah
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Evet yıl 2024 siz bebek katili lanetlenmiş bir kavimsiniz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!