Putin: Ukrayna'yla İstanbul'da her konuda anlaşmıştık; Batı'nın oyununa geldiler

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İstanbul'da Ukrayna'yla vardıkları anlaşmanın Batı'nın Kiev yönetimini kışkırtması sebebiyle iptal olduğunu belirterek, "Ne kadar aptallar değil mi? Her şey bir buçuk yıl önce bitmiş olabilirdi." dedi.

GİRİŞ 17.01.2024 14:58 GÜNCELLEME 17.01.2024 15:29
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna savaşının başlamasından kısa süre sonra İstanbul'da Kiev yönetimiyle yapılan barış görüşmelerine dair "flaş" denilebilecek açıklamalar yaptı.

"İstanbul'daki toplantıda her konuda anlaşmıştık. Ukrayna heyetinin başkanı da metni imzalamıştı. O belge hala bizde saklı." diyen Rus lider Putin, Ukrayna'nın Batı'nın kışkırtmasına maruz kaldığını dile getirdi.

"Ertesi gün anlaşmayı çöpe attılar. Dönemin İngiltere Başbakanı Sayın Johnson geldi ve bize bu anlaşmayı uygulamayacaklarını söyledi." ifadelerini kullanan Putin, "Ne kadar aptallar değil mi? Eğer bunu yapsaydık, her şey bir buçuk yıl önce bitmiş olabilirdi. Bu da onların (Ukrayna) bağımsız hareket etmediklerini gösteriyor." dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 94
  • adil 3 ay önce Şikayet Et
    Efendilerinden izin almadan anlaşma yapmışlar demekki.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    rusya yakında müslüman olabilir
    Cevapla
  • baba tanga 3 ay önce Şikayet Et
    ukrayna büyük aptallık etti bunun faturası ilerde ukrayna yönetimi çıkacak ? Ukrayna lideri yakında sığınacak ülke arar izleyin not alın
    Cevapla
  • baba tanga 3 ay önce Şikayet Et
    ukrayna büyük aptallık etti bunun faturası ilerde ukrayna yönetimi çıkacak ? Ukrayna lideri yakında sığınacak ülke arar izleyin not alın
    Cevapla
  • Das 3 ay önce Şikayet Et
    Istanbulda anlasmaya varildi ama ABD savasin bitmesini istemedi savas devam etti abd bu gün savasi bitirmek istesin anlasma saglanir savas biter ama bunu istemiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan yeni banknot ve asgari ücret açıklaması
Daha hızlısı yok! İşte 100 km hıza en kısa sürede ulaşan otomobiller!