İsrail askerleri Batı Şeria'da ABD vatandaşını öldürdü! ABD'den ilk açıklama

ABD yönetimi, 17 yaşındaki Tevfik Hicazi adlı Filistinli Amerikalı gencin Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülmesini 'ciddi endişeyle' karşıladığını bildirdi.

İsrail askerleri Batı Şeria'da ABD vatandaşını öldürdü! ABD'den ilk açıklama
İsrail askerleri Batı Şeria'da ABD vatandaşını öldürdü! ABD'den ilk açıklama
GİRİŞ 20.01.2024 09:04 GÜNCELLEME 20.01.2024 09:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, günlük basın brifinginde İsrail'in Batı Şeria'da öldürdüğü 17 yaşındaki gençle ilgili soruyu yanıtladı.

Kirby, ABD yönetimi olarak Filistinli Amerikalı Tevfik Hicazi adlı gencin öldürüldüğü haberlerini gördüklerini ve bundan ciddi endişe duyduklarını belirtti.

İsrail yönetiminden konuyla ilgili kapsamlı bilgi isteyeceklerini kaydeden Kirby, olayın aydınlatılması konusunu da takip edeceklerini aktardı.

Hicazi, Ramallah'ın doğusundaki Uyun el-Haramiye bölgesinde İsrail askerleri tarafından başından gerçek mermiyle vurulmuş, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Faruk esen 3 ay önce Şikayet Et
    ikiyüzlü abd
    Cevapla
  • Burhan 3 ay önce Şikayet Et
    Beyaz amerikalı degilse gerisi onlar için önemli degil
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 3 ay önce Şikayet Et
    bu izraeli çok hafife alıyorsunuz insan kılığına girmiş şeytandan bahsediyoruz! bunlar kendi halkına bile atomu sallayabilir! çok tehlikeli durumla karşıkarşıya olduğumuzu bilmemiz gerekir! kedi bile kıstırılınca tırmalar....
    Cevapla
  • doğrucu 3 ay önce Şikayet Et
    sözde endişe. Filistinli ne de olsa, sevinmislerdir.
    Cevapla
  • Cenk 3 ay önce Şikayet Et
    Vaybe endişe duymuşlarmiş .katill abd liler öldükten sonra yatacak yerleri olmayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması