Gazze'de hezimet yaşadılar: 21 İsrail askeri daha öldü

İsrail, Gazze'de savaşın en ağır kayıplarından birini verdi. İsrail ordusunun Han Yunus'ta en az 21 askerinin öldüğü açıklandı. Son yaşanan bu hezimetin ardından İsrail'de medyaya konuyla ilgili olarak yayın yasağı getirildi.

GİRİŞ 23.01.2024 03:29 GÜNCELLEME 23.01.2024 12:01
Bu Habere 340 Yorum Yapılmış

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken, Gazze'de İzzeddin El Kassam Tugayları öncülüğündeki olağanüstü direniş sürüyor. İsrail, Gazze'de savaşın en ağır kayıplarından birini verdi.

İsrail Gazze'de tarihi hezimete uğradı! Savaşın başından bu yana en ağır kayıp

GAZZE'DE AĞIR KAYIP: İKİ BİNADA PATLAMA

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze’nin orta kesimlerinde İsrail sınırına yakın bir bölgede İsrail güçlerine ait bir tankın roketatarla hedef alındığını belirtti. Hagari, bu sırada saldırının olduğu bölgede iki binada da patlama meydana geldiğini ve binaların çöktüğünü ifade etti.

İsrail güçlerinin patlamanın olduğu anda söz konusu 2 binanın içinde ve yakınında bulunduğunu aktaran Hagari, saldırıda 21 askerin öldüğünü açıklandı. Hagari, söz konusu binalarda meydana gelen patlamanın İsrail güçlerince yerleştirilen patlayıcılardan kaynaklandığının tahmin edildiğini aktardı.

İsrail Gazze'de tarihi hezimete uğradı! Savaşın başından bu yana en ağır kayıp

HERZOG: DAYANILMAZ DERECEDE ZOR BİR SABAH

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Gazze Şeridi'nde 21 İsrail askerinin öldürülmesi nedeniyle bu sabahın kendileri için "dayanılmaz derecede zor olduğunu" belirtti.

Savunma Bakanı Yoav Gallant da 21 İsrail askerinin öldürülmesi nedeniyle sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Gazze'den gelen haber nedeniyle bu sabahın kendileri için "zor ve acı verici" olduğunu söyleyen Gallant, öldürülen askerlerin ailelerine ve yakınlarına taziyetlerini iletti.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz ise "Acı bir sabah; üzüntü ve keder dayanılamayacak kadar ağır." açıklamasını yaptı.

İSRAİL'DE MEDYAYA YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Gazze Şeridi'nde savaşın başlangıcından bu yana yaşanan en zorlu gün olarak nitelendirilirken, son yaşanan ölü, kayıp ve yaralıların ardından İsrail'de medyaya yayın yasağı getirildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 340
  • Hoca 3 ay önce Şikayet Et
    Sizin için her sabah zor olacak.Allah tuzak kuranların en büyüğüdür.
    Cevapla
  • *Kudüs 2025 * 3 ay önce Şikayet Et
    infaz edilen siyonist yönetim karşıtı muhalif olan israillilerin sayısı daha henüz ortaya cıkmadı.o sayılar ve kanıtlar ifşa olduğunda kıyamet kopacak israilde.yahudiler gazze kasabı netanyahu yu abd ye kaçmasına izin vermesinler.
    Cevapla
  • Abdullah Ademoğlu 3 ay önce Şikayet Et
    Allah cc. bereketini artırsın, 21, 221, 2221......
    Cevapla
  • Abdülhamit 3 ay önce Şikayet Et
    Tahminime göre Reyis Hamas’a gizli destek gönderdi kafaları kapalı olduğu için herkes kassam tugayları zannediyor enayiler öyle zannetsinler helal olsun Reyise bu arada gizli silah yardımıda yapılıyor kazanız mübarek olsun teşekürler Reyis siz olmasanız biz ne yaparız tamamen heykelcilerin elinde ziyan oluruz akp lilerin hepsinin ömrü feda olsun size Reyisim iyki varsınız
    Cevapla
  • Vatandas 3 ay önce Şikayet Et
    Geberin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi