Gana’da yolcu otobüsünde katliam: 6 ölü, 7 yaralı

Gana’da kimliği belirsiz kişilerce yolcu otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda, 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaraladı.

Gana’da yolcu otobüsünde katliam: 6 ölü, 7 yaralı
Gana’da yolcu otobüsünde katliam: 6 ölü, 7 yaralı
GİRİŞ 24.01.2024 01:04 GÜNCELLEME 24.01.2024 01:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gana’nın Yukarı Doğu Bölgesi’nde yolcu otobüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Yetkililer, kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen saldırıda, 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin de yaraladığını açıkladı.

Bawku Belediye Başkanı Hamza Amadu yaptığı açıklamada, otobüsün Bawku'dan yakındaki bir pazar yerine gittiği sırada saldırıya uğradığını belirtti. Saldırganları yakalamak için geceleri bölgede sokağa çıkma yasağı uygulanacağı ve polis ve askerin ortak operasyon düzenlediğini ifade edildi.

Burkina Faso sınırına birkaç kilometre mesafede bulunan Bawku’da son zamanlarda silahlı şiddet olayları arttı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Nehir 3 ay önce Şikayet Et
    BİNLERCE BEBEK ÇOCUK VE MASUM İNSAN KATLEDİLDİ VE SAKAT BIRAKILDI VE YERLERİNDEN YURTLARINDAN EDİLDİ BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM verecek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler