İsrail ve ABD'den kanlı ittifak! Orta Doğu'yu kana bulayacak anlaşma imzalandı

İsrail medyası, ABD ve İsrail'in, Tel Aviv'e çok sayıda F-35, F15 AI uçağı, Apache savaş helikopteri ve binlerce mühimmat tedarikini içeren büyük bir silah anlaşması imzaladığını duyurdu.

GİRİŞ 26.01.2024 02:48 GÜNCELLEME 26.01.2024 09:30
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail ABD haberleri: İsrail'in Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken İsrail ve ABD büyük yankı uyandıracak bir anlaşmaya imza attılar.

İsrail ve ABD'den kanlı ittifak! Orta Doğu'yu kana bulayacak anlaşma imzalandı

'ABD İLE İSRAİL ARASINDA DRAMATİK BİR SİLAH ANLAŞMASI İMZALANDI'

İsrail'de yayın yapan Kanal 12 televizyonu, Washington'la yapılan anlaşmada yer alan Savunma Bakanlığından İsrailli yetkililerin şu sözlerini aktardı:

"Gazze Şeridi'nde devam eden savaş sırasında ABD ile İsrail arasında dramatik silah anlaşması imzalandı. Önümüzdeki birkaç gün içinde İsrail ordusuna konuşlandırılacağı üç yeni filo ve binlerce mühimmat sağlanacak."

İsrail ve ABD'den kanlı ittifak! Orta Doğu'yu kana bulayacak anlaşma imzalandı

ÇOK SAYIDA F-35 VE BİNLERCE MÜHİMMAT VERİLECEK

İsimlerini belirtilmeyen yetkililere göre anlaşma, İsrail ordusuna çok sayıda F-35 ve F15 AI uçağı ile Apache savaş helikopteri sağlanmasını içeriyor.

Yetkililer, Gazze'deki savaşın ve kuzeyde Lübnan Hizbullah'ıyla çatışmaların devam ettiği bir dönemde imzalanan anlaşmanın "olağanüstü büyüklükte" olduğunu söyledi.

İsrail ve ABD'den kanlı ittifak! Orta Doğu'yu kana bulayacak anlaşma imzalandı

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 147
  • Admin 3 ay önce Şikayet Et
    Gönderecekleri tüm silah ve mühimmat müslümanlara kalacak merak etmeyin çünkü kullanamadan ellerinde ne varsa bırakıp kaçacaklar
    Cevapla
  • Said 3 ay önce Şikayet Et
    İtler e Muhammet ismini koyanlara yazıklar olsun.o ismini degistir.
    Cevapla
  • Muhammet Gani 3 ay önce Şikayet Et
    İsrail'in ayağına taş değmesin. Hamaslı tüm itleri itlaf etme yolunda başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Hamasli 3 ay önce Şikayet Et
    Hamas'ın ayağına taş değmesin israil ve desteği itler e yaşasın cehennem destekleyen itleri parcalamayi Rabbim banada nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • black 3 ay önce Şikayet Et
    ahirete kıyamete inanmayanlar düşünsün görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler vesselam
    Cevapla
  • Misafir3590 3 ay önce Şikayet Et
    Abd, israile diyor ki sivilleri öldürmeyin. Ancak el altından sivilleri vurması için güdümsüz bomba veriyor. Mesaj şu: katliam soykırımı ben yapmadım. Israil yaptı. Halbuki bombaları veren abd. Bundan şunu anlıyoruz: ikiyüzlü abd.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'