Prens, metreslerine milyonlarca euro dağıtmış

Monaco Prensi Albert'in, eşi Prenses Charlene'i defalarca aldattığı ve metreslerine milyonlarca euro harcama yaptığı ortaya çıktı. İkili bir süredir ayrı yaşıyor zaten.

GİRİŞ 26.01.2024 08:58 GÜNCELLEME 26.01.2024 10:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bir süredir ayrı yaşadığı iddia edilen Monaco Prensi Albert'le (65) Prenses Charlene'e (45) dair ortaya atılan iddia Avrupa basınını karıştırdı.

Monaco Prensi Albert'in kovduğu 20 yıllık muhasebecisi Claude Palmero, çapkınlığıyla tanınan ve son dönemde evliliğinde sorunlar olan prensin yaptığı ödemeleri kamuoyuyla paylaştı.

Palmero'nun ifşa ettiği belgelerde, Prens Albert'in metreslerine ve bu metreslerinden dünyaya gelen çocuklarına milyonlarca euro harcama yaptığı ortaya çıktı.

Palmero'nun notlarında ayrıca, Albert'in Prenses Charlene'e rutin olarak yılda yaklaşık 1.5 milyon euro ödenek verdiği öğrenildi. Prenses Charlene bu parayı, kişisel harcamaları için kullanıyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 10
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    kadın ticaretinin prensleri,
    Cevapla
  • Kul insan 3 ay önce Şikayet Et
    Türklerin büyük düşmanıdır İnglizler anglosaksonlar. Onların haber olması düşündürücü. İnglizler anglosaksonlar şeytanlarını ört bas etmek için sürekli paparazileri haberleri olur. Mazlumların ahını aldılar çıkacak aheste aheste. Çocukları "fakirsin" denildiği için intihar eden ülkenin adı zalim düşman İngiltere.
    Cevapla
  • yaz 3 ay önce Şikayet Et
    Avrupada katolik nikahı boşanmayı yasakladığı için metres statüsünü kurmuşlar. Metres statüsü bizdeki kuma statüsü ile aynı. Metres resmi nikah olmayan eş olarak görünüyor. Bizdeki anlamı gibi değil.
    Cevapla
  • kılçık 3 ay önce Şikayet Et
    bu çağda hala prens, prenses gibi ünvanlar var, ne kadar gerici yobaz bir memleket monako.
    Cevapla
  • Mahmut 3 ay önce Şikayet Et
    Evler 5 milyon dolardan başlıyor.
    Cevapla
  • İlhamiç 3 ay önce Şikayet Et
    Adamın prens ve gücü var. İslami usullere göre 4 eş alsa hanımının da haberi olur. Aldatma durumu veya Metres tutmak zorunda kalmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samet Akaydın, Atatürk paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakıldı!
CHP'li Kakışım 'İran'a ne yardımınız olacak ki?' dedi, yanıt AKINCI İHA'dan geldi