Pakistan’da Imran Han’ın destekçileri polisle çatıştı

Pakistan’da eski Başbakan Imran Khan’ın destekçileri, düzenledikleri mitingde polisle çatıştı. Çıkan olaylarda onlarca kişi gözaltına alınırken, 7 polis yaralandı.

Pakistan’da Imran Han’ın destekçileri polisle çatıştı
Pakistan’da Imran Han’ın destekçileri polisle çatıştı
GİRİŞ 28.01.2024 20:05 GÜNCELLEME 28.01.2024 20:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Pakistan’ın Karaçi kentinde eski Başbakan Imran Khan’ın partisi Pakistan Adalet Hareketi (PTI) miting düzenledi. Miting sırasında Khan’ın destekçileri ile polis arasında çatışma çıktı. Polis, Khan’ın destekçilerini dağıtmak için cop ve göz yaşartıcı gaz kullanırken, zaman zaman havaya ateş açtı. Khan’ın destekçileri ise polise taş atarak karşılık verdi. Polis, çıkan olaylarda onlarca kişiyi gözaltına alırken, 7 polisin yaralandığını açıkladı.

Çatışmanın Khan destekçilerinin miting sırasında bölgedeki bir yolu trafiğe kapatmaya çalışması nedeniyle patlak verdiği aktarılarak, mitingin izinsiz olarak düzenlendiği belirtildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    Ey ABD köpeği elini çek mazlumlardan.
    Cevapla
  • İmran Han 3 ay önce Şikayet Et
    Batıya "Biz sizin köleniz değiliz" diyen adam hapiste. Adil Seçim istiyor.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 3 ay önce Şikayet Et
    İmran Han Tek geçerim. Adam gibi Adam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...