Umman Müftüsü'nden tüm dünyaya İsrail çağrısı

Umman Müftüsü Ahmed bin Hamed el-Halili, İsrail mallarına ve İsrail'i destekleyen şirketlere boykot uygulanması çağrısı yaparak, "Boykot çağrımızı yineliyoruz. Mücadele eden Filistin halkının kararlılığını destekliyoruz." dedi.

GİRİŞ 10.02.2024 01:36 GÜNCELLEME 10.02.2024 09:54
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken Umman Müftüsü Ahmed Bin Hamed el-Halili, tüm dünyaya İsrail'e boykot çağrısı yaptı.

'BOYKOT ÇAĞRIMIZI YİNELİYORUZ'

Halili, X sosyal medya platformundan yaptığı boykot çağrısında,

"Siyonist varlığı destekleyen şirketleri boykot etmek, kapitalizme batmış Batı ekonomisinin hakimiyetinden kurtulmak ve ülkeyi tüketici değil, üretici; yönetilen değil, yöneten; ithalatçı değil ihracatçı olmaya itmek için değerli bir fırsattır." dedi.

Halili, ayrıca "Boykot çağrımızı yineliyoruz. Mücadele eden Filistin halkının kararlılığını destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • DARK 2 ay önce Şikayet Et
    Kim boykot yapacak. Müslümanlar mı ??? İlk önce Araplar deler
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    boykot hikaye,niye müslümanim diyen ülkeler israille iliskilerini kesmiyorlar,niye israille SINIRI olan arap ülkeleri sinirlarini kapatmiyorlar,bos yere kendimizi kandirmayalim maalesf israili durdurabilecek bir islam ülkesi mevcut degil.
    Cevapla
  • Cenk 1453 2 ay önce Şikayet Et
    İsraile mermi atmak isteyen İsrail mallarını almasın. Ver tepkiyi gör etkiyi
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 2 ay önce Şikayet Et
    Tek yapabileceğimiz bu boykotlar ve ambargolar başka bişeyler yapmaya fırsat vermiyorlar devam Ambargolaraa
    Cevapla
  • Rafik 2 ay önce Şikayet Et
    Boykot ihtiyacinin % 90 i Teknolojik boykot, hadi yapin bakalim ! internet i boykot ile başlayin hadi , çikolota, kahve ile boykot komik...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak