PKK sevicisi İngiliz yazardan Türkiye hakkında akıl almaz iftiralar!

PKK'nın üst düzey yöneticisinin eşi olan İngiliz yazar, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef göstermeye devam ediyor. Bir dönem Türkiye'de ikamet eden Sheri Laizer kaleme aldığı yazılar ile Türk Ordusuna ağır iftiralarda bulundu.

PKK sevicisi İngiliz yazardan Türkiye hakkında akıl almaz iftiralar!
PKK sevicisi İngiliz yazardan Türkiye hakkında akıl almaz iftiralar!
GİRİŞ 13.02.2024 18:08 GÜNCELLEME 13.02.2024 18:09
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış
  • Haber7 - ÖZEL / Emir Yücel

2006'da öldürülen PKK elebaşlarından Kani Yılmaz’ın (Faysal Dunlayıcı) İngiliz yazar eşi Sheri Laizer, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında akıl almaz iftiralarda bulunarak yazılarında ülkemizi hedef tahtasına koymak için mücadele ediyor. İngiltere'de yaşayan Laizer kaleme aldığı akademik makalelerde Kürt vatandaşların sürekli zulüm gördüğünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terör örgütleri ile işbirliği yaptığı gibi türlü iftiralar yazarak ülkemizi yurtdışında hedef göstermeye devam ediyor. 

Sheri Laizer 1983 yıllarında İsrail'de yaşıyordu. Daha sonra Türkiye'ye gelen Laizer bir süre Türkiye'de yaşadıktan sonra İngiltere'ye yerleşti. Türkiye'de yaşadığı süre zarfında 'Kürdistan'a doğru' kitabını çıkardı. 

2005 yılında sahte pasaport ile yurtdışında terör sempatizanlığı yapan Kani Yılmaz (Faysal Dunlayıcı) ile evlendi. 2006 yılında PKK içinde yaşanan liderlik yarışı sırasında Murat Karayılan'ın emrindeki Urfalı Numan (Veli Çat) tarafından aracına bomba koyularak öldürüldü. 

İngiliz Yazar Sheri Laizer yıllar geçtikçe Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yazılar yazarak iftira atmaya devam etti. Yazdığı yazılarda Türkiye'nin çeşitli terör örgütlerine finansör olduğunu, Kürtlere karşı acımasız olduğunu, Türk askerinin, sivil Kürt vatandaşlarını bilerek ve isteyerek öldürdüğünü yazdı. 

TÜRK ASKERİNE ALÇAKÇA İFTİRA

PKK’nın uzantısı YPG terör örtgütünü, ‘Kürt gençlerden oluşan topluluk’ olarak gösteren İngiliz Yazar Sheri Laizer yazdığı yazılarda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında iftiralar atarak hedef haline getirmeye çalışıyor. 'Türkiye’de yaşayan Kürt gençlerinin askere gittikten sonra Türk subaylar tarafından öldürüldüğü' gibi izansız iftiralar atan Laizer, bir yazısında şunları ifade etmişti:

“Türk ordusunda askere alınan Kürtler, Türk milliyetçi subayları ve onların Türk askerleri tarafından sık sık hakarete uğrayacak ve istismar edilecek; fiilen içerdeki düşman muamelesi görecekler. Kürt yanlısı hislerini dile getirenlerin sonu muhtemelen ölebilir, ölümleri intihar süsü verilmiş olabilir.”

Sheri Laizer bir yazısında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör' ifadesini kullanarak, Erdoğan'ın göreve geldikten sonra Türkiye'nin sürekli geriye doğru gittiğini ifade etti. Laizer iftiralarına şöyle devam etti:

"Erdoğan'ın Türkiye'si 2014'ten beri Irak ve Suriye'de IŞİD ve El Nusra Cihatçı teröristlerini silahlandırıyor, eğitiyor, finanse ediyor ve yeniden konuşlandırıyor. Türk Ordusu ve AFAD, Suriye'de teröristlere yardım ediyor.  Türkiye elbette işleyen bir demokrasi değil. AK Parti hükümeti göreve geldiği günden bu yana devletin laik temellerini baltaladı."

DEAŞ İLE MÜCADELE EDEN EN AKTİF ÜLKE TÜRKİYE OLDU

Sheri Laizer'ın tüm bu iftiralarına karşı, DEAŞ terör örgütü ile hem sahada hem masada en aktif mücadele eden ülke Türkiye oldu. 2013 yılında DEAŞ'ı terör örgütü ilan eden Türkiye, örgüt ile sadece askeri anlamda değil aynı zamanda örgüte eleman kazandırma ve finans konularında da mücadele etti. 

İçişleri Bakanlığı'nın 2017 yılında hazırladığı 80 sayfalık DEAŞ ile mücadele raporunda açıkça da ifade edildiği gibi DEAŞ tarafından en fazla operasyona maruz kalan ülkelerden birisi olan Türkiye, aynı zamanda DEAŞ terör örgütüne en fazla darbe vuran ülke oldu.

Sheri Laizer'ın iftiraları arasında yer alan Kürt vatandaşlara zulmediliyor iddialarına karşı ise, AK Parti hükümeti Kürt vatandaşlara en fazla yaşam hakkı veren hükümet oldu. Türkiye'de yaşayan Kürt vatandaşların tüm haklarını gözeten Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hiçbir dönemde yapılmayan yatırımları terör örgütlerine rağmen gerçekleştirdi.

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Yakında cehenneme doğru nün kitabını yazar inşallah
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    İngiltere laik mi???
    Cevapla
  • gül bülbül 2 ay önce Şikayet Et
    bu itlerdeki bu TÜRK korkusu ilelebet sürecek
    Cevapla
  • necmettin 2 ay önce Şikayet Et
    sarı torbalarla yola devam
    Cevapla
  • Ahmetoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Köpeklerin uluması buluta zarar vermez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!