İsrail'den kampa saldırı: Çocuklar dahil çok sayıda ölü var

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda 7'si çocuk 12 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İsrail'den kampa saldırı: Çocuklar dahil çok sayıda ölü var
İsrail'den kampa saldırı: Çocuklar dahil çok sayıda ölü var
GİRİŞ 15.02.2024 17:22 GÜNCELLEME 15.02.2024 17:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail güçlerinin Nusayrat kampında bir evi bombaladığı belirtildi. İsrail ordusunun saldırısında 7'si çocuk 12 Filistinlinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 12 bin 300'ü çocuk, 8 bin 400'ü kadın olmak üzere 28 bin 663 Filistinli öldürüldü, 68 bin 395 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ALLAH lanetli kavim itraili KAHRETSİN
    Cevapla
  • Fizmeli 2 ay önce Şikayet Et
    Ne lanetmiş bu millet birtürlü kana doymuyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artıyor: Kanun teklifi kabul edildi
Merkez Bankası'ndan yeni banknot ve asgari ücret açıklaması