Agil Alesger, Kırgızistan’ın önde gelen medya kuruluşlarında önemli görüşmeler yaptı

Azerbaycan Basın Konseyi Yönetim Kurulu üyesi ve Türk İnternet Medya Birliği Yönetim Kurulu üyesi, Yeni Çağ Medya Grubu Başkanı Agil Alesger, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’e çalışma ziyaretinde bulundu.

Agil Alesger, Kırgızistan’ın önde gelen medya kuruluşlarında önemli görüşmeler yaptı
Agil Alesger, Kırgızistan’ın önde gelen medya kuruluşlarında önemli görüşmeler yaptı
GİRİŞ 24.02.2024 22:13 GÜNCELLEME 24.02.2024 22:13

Ziyaret kapsamında Agil Alesger, Kırgızistan’ın önde gelen medya kuruluşlarında bulundu, yetkili kişilerle karşılıklı tecrübe paylaşımı ve işbirliğine yönelik konuları görüştü.

Alesger, Kırgızistan’ın devlet televizyonları ELTR TV Genel Yayın Yönetmeni Erlan Dordurbekov, UKTR televizyonunun Haberler Departmanı müdürü Çolpon Şaikova, Manas TV müdürü Bülent Namal, Manas Radyosu müdürü Erdoğan Altun, uzun yıllar Kırgızistan Devlet Haber Ajansı’na başkanlık yapmış, şu anda “CentralAsianLight” sitesinin genel yayın yönetmeni olan Kuban Abdıman ve kardeş ülkenin tanınan gazetecisi, Azerbaycan Dostları Kulüp Başkanı Assol Moldokmatova ile bir araya geldi.

Görüşmelerde Azerbaycan, Kırgızistan ve Türkiye arasında karşılıklı ve üç taraflı medya ilişkilerinin güncel durumu ve perspektifleri masaya yatırıldı.

Agil Alesger, 44 günlük Vatan Savaşı sırasında enformasyon savaşında Azerbaycan’a destek olan Manas TV ile radyonun yönetimine Harı Bülbül nişanı hediye etti.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!