Eski Kainat Güzeli kamyon şoförü oldu

İrlandalı eski Kainat Güzeli, Avustralya'ya taşındığını ve eski gösterişli günlerinden çok uzakta kamyon şoförlüğü yapmaya başladığını duyurdu.

Eski Kainat Güzeli kamyon şoförü oldu
Eski Kainat Güzeli kamyon şoförü oldu
GİRİŞ 25.02.2024 14:16 GÜNCELLEME 25.02.2024 17:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

29 yaşındaki Grainne Gallanagh, Batı Avustralya'da kamyon şoförü olarak iş bulduktan sonra elbiselerinin ve tacının yerini tulum ve baretle değiştirdiğini söyledi.

Gráinne, yeni işinde şimdiden "Yılın Çalışanı" ödülüne layık görülürken, malzeme tedarik etmek ve Batı Avustralya'daki bir inşaat madenine mal taşımak için günde 12 saatini kamyon kullanarak geçiriyor.  2019 yılında "Dancing With The Stars" programında yarışan model, zorlu vardiyalarda çalışıyor.

Eski hemşire, 40 derece sıcakta kamyonunu sürmek için yola çıkmadan önce alarmının sabah 4'te çaldığını söyledi.

The Times'a konuşan Grainne, "Şu anda yaptığım iş, daha önce yaptığım işlerden çok farklı ama işimi gerçekten seviyorum. İnşaat sahasındaki tek kadından biriydim ve başlangıçta rahatsız hissedeceğimden endişelendim. Nasıl karşılanacağım konusunda endişeliydim ama herkes bana iyi davrandı ve hoş karşılanmamı sağladı. Ağustos ayından beri oradayım ama şimdiden ayın çalışanı ve yılın çalışanı ödülüne layık görüldüm." dedi.

2018'de İrlanda Kainat Güzeli ödülünü kazanan Grainne, günlerini inşaat madeninde kamyonlara eşlik ederek ve makinelere yakıt doldurarak geçirdiğini anlattı. Geçen yılın başında nişanlısı Ryan Coleman'la birlikte Avustralya'ya tek yön bilet alan model, madende iki hafta çalışıp bir hafta izinli "fly in fly out" (FIFO) programıyla çalıştıklarını söyledi.

Grainne, çiftçi olan babası Paddy'nin madende "beş dakika bile dayanamayacağını" düşündüğünü ancak şaşkınlıkla "yılın çalışanı" ödülüne layık görüldüğünü söyledi.

29 yaşındaki model, bir çiftlikte büyüdü ve çocukluğunu beş kız kardeşiyle birlikte geçirdi. Letterkenny Teknoloji Enstitüsü'nde hemşirelik eğitimi aldı. Çift, şimdi Grainne'in İrlanda'da olmasını umduğu düğünlerini planlıyor. Ancak bu arada Avustralya'da kalmayı planlıyor.

Grainne, "Ailemi ve arkadaşlarımı özlüyorum ama bunun dışında eve dönmek için acelem yok." diye konuştu.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 5
  • s.t 2 ay önce Şikayet Et
    Bu hayatın garantisi yok demekki
    Cevapla
  • Pandora 2 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde evde oturan kadınlar için güzel bir örnek. Alın teri dökerek zoru başarmak buna denir. Tebrikler
    Cevapla
  • Ufuk 2 ay önce Şikayet Et
    Zor hayat. Türkiye'de olsa evlenir, 2 çocuk doğurur, evinde oturur, niye daha çok para kazanmıyor diye kocasına çemkirir dururdu. O üleler
    Cevapla
  • boyacı 2 ay önce Şikayet Et
    Tek kadından biriymiş
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş zaman olur ki, hayali cihan değer.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit