İsrail'den Gazze'de yeni katliam saldırısı! Çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun yaklaşık 5 aydır devam ettirdiği saldırıları ve sıkılaştırdığı ablukası nedeniyle insani felaketin yaşandığı Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 10 Filistinli öldü.

GİRİŞ 07.03.2024 01:24 GÜNCELLEME 07.03.2024 09:38
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail ordusunun, Gazze'nin orta kesimlerindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nın batısında, çoğu kadın ve çocuk yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bir eve düzenlediği saldırıda 5 Filistinli öldü, birçoğu da yaralandı.

İSRAİL KATLİAM SALDIRILARINI SÜRDÜRÜYOR

İsrail ordusunun, Gazze kentinin güneyindeki El-Kuveyti Kavşağı yakınında insani yardım bekleyen Filistinlilere ateş açması sonucu 1 Filistinli öldü, 9'u yaralandı. Ölü ve yaralılar kentin batısındaki Şifa Hastanesine götürüldü.

İsrail güçlerinin Gazze'nin batısındaki Nablusi Kavşağı yakınında Filistinlileri hedef alması sonucu 4 kişi öldü, 20'si yaralandı.

İşgal altındaki Batı Şeria'da ise İsrail askerleri Cenin kentinin Arabe ve Yabad beldeleri ile el-Celeme, Celbun ve Fakkua köylerine baskın düzenledi.

İsrail güçlerinin Celbun köyü merkezine askeri kontrol noktası kurması, arama ve kimlik kontrolü yapması nedeniyle baskına çıkan Filistinliler ile İsrail askerleri arasında arbede yaşandı.

Cenin-Nablus yolu üzerine de askeri kontrol noktası kuran İsrail askerleri, araçları durdurup arama ve kimlik kontrolü yaptı.

30 BİN 717 FİLİSTİNLİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 13 bin 430’u çocuk, 8 bin 900’ü kadın olmak üzere 30 bin 717 Filistinli öldürüldü, 72 bin 156 kişi yaralandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kafirlerle anlaşma olmaz aşağlık toplumu yok edersek müslümalar o zaman huzur bulacak bunlar dönek ipsiz kalleş kendi insanını öldüren aşağılık lanetli toplulukla anlaşma olmaz kendi ayağına sıkmak gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İslam ülkeleri mahşerde hasabını sorar Allah'a
    Cevapla
  • yenileceksiniz...!!! 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH zalimlerin üzerine bombalar yağdırsın inşaallah
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Yarabbi bu siyonistler soykırım yapıyo bunlara fırsat verme.. Bunları helak eyle.. Amin.
    Cevapla
  • Sosyal Demokrat 1 ay önce Şikayet Et
    İslam ülkeleri liderleri uyumaya devam etsin. Allah'ın (cc) azabı yakındır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!