92 yaşındaki medya milyarderi Murdoch 6. kez nişanlandı

Medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında altıncı kez nişanladı. Daha önce 4 evlilik yapan Murdoch gelecek yaz nikah masasına oturacak.

92 yaşındaki medya milyarderi Murdoch 6. kez nişanlandı
92 yaşındaki medya milyarderi Murdoch 6. kez nişanlandı
GİRİŞ 08.03.2024 21:47 GÜNCELLEME 09.03.2024 03:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Avustralya kökenli ABD’li medya patronu Rupert Murdoch yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

92 yaşındaki Murdoch, Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile nişanlandı. Emekli olan moleküler biyolog Zhukova, 67 yaşında.

GELECEK YAZ EVLENECEKLER

Çiftin birkaç aydır görüştüğü ve gelecek yaz evleneceği belirtildi. Çift, Murdoch'ın Kaliforniya Moraga'daki bağında dünyaevine girecek.

NASIL TANIŞTILAR?

Murdoch ile Zhukova'nın, medya patronunun eski eşi Wendi Deng'in ev sahipliği yaptığı bir aile buluşmasında tanıştığı belirtildi. Murdoch ile Dengi 14 yıl evli kaldı ve 2013'te ayrılma kararı aldı.

BİR DEVRİN SONU

Murdoch geçtiğimiz yıl aralarında Fox ve Skynews gibi ünlü TV kanallarının bulunduğu News Corporation şirketindeki görevini bırakmıştı.

4 KEZ EVLENDİ

Medya patronu son olara Ann Lesley Smith ile nişanlanmıştı ancak çift iki hafta sonra geçtiğimiz yıl nisan ayında ayrılma kararı aldı.

Murdoch daha önce 4 kez nikah masasını oturdu. Murdoch'un önceki evliliklerinden altı çocuğu var: İlk eşi Patricia Booker'dan şimdi 64 yaşındaki kızı Prudence MacLeod, 53 yaşındaki kızı Elisabeth ve 50 yaşındaki oğulları Lachlan ve ikinci eşi Anna Mann'dan 49 yaşındaki James ve 21 yaşındaki olan kızı Grace; üçüncü eşi Wendi Deng'den 19 yaşında Chloe adlı çocukları var.

 

 

KAYNAK: NEW YORK TİMES
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Çulluk 2 ay önce Şikayet Et
    Ben 53 yaşında evlenmeyi gözüm kesmiyor.Kendimi yorgun bitik moralsiz hissediyorum.Adam 92 yaşında benden dinç istekli ve gelecek hayali kurabiliyor.bense bir emekli olsam derdindeyim.bizim neyimiz eksik neyi yanlış yapıyoruz.anlamafim.hayattan buz gibi soğudum inan.
    Cevapla
  • ÏBO WÏENNNNNN 2 ay önce Şikayet Et
    Eger gelecek yazı görürse evlenecekmiş
    Cevapla
  • diriliş 2 ay önce Şikayet Et
    siyonistler ve emperyalistler, ölüm var. ölüm var. ölüm var.
    Cevapla
  • Bence 2 ay önce Şikayet Et
    İyi de kardeşim babası, dedesi yaşındaki adamlarla evlenen kadın nasıl bir kadın olur acaba ??? Bu kadın hakları savunucuları bu rezilliğe neden tek kelime etmez.
    Cevapla
  • Koli 2 ay önce Şikayet Et
    Aha bunları indireceksin! Bu kokuşmuş Para basanları! Rothschild, Rockefeller, ve diğer zengin aileleri yok edeceksin! Bunlarher zulmde katkısı var! Bunları yok etse insanlar ortada savaş olmaz!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yapay zeka nasıl düşünüyor?
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!