Dünyanın gözü önünde İsrail'den skandal hamle!

Son dakika haberi... İsrail Savaş ve Güvenlik Kabinesi, Hamas'ın Gazze Şeridi'nde ateşkes ve esir değişimine ilişkin teklifi gündemdeyken toplandı. Netanyahu'nun ekibi Refah operasyonunun onaylandığını duyurdu.

Dünyanın gözü önünde İsrail'den skandal hamle!
Dünyanın gözü önünde İsrail'den skandal hamle!
GİRİŞ 15.03.2024 17:41 GÜNCELLEME 15.03.2024 17:41
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

İsrail Savaş Kabinesi, Başbakan Binyamin Netanyahu başkanlığında Tel Aviv'de toplandı.

Netanyahu, toplantıda Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'a yönelik askeri operasyon planlarını onayladı.

Netanyahu'nun Hamas'ın İsrail ile ateşkes ve esir değişimi anlaşmasına ilişkin son teklifini, şartların "halen akıl dışı" olduğu ifadeleriyle reddettiği belirtildi.

Netanyahu’nun İsrail ordusunun Gazze'nin güneyindeki Refah'a saldırı planını onayladığı belirtilen açıklamada, "Ordu, operasyona ve nüfusu tahliye etmeye hazırlanıyor." denildi.

İsrail, "güvenlik kabinesi İsrail'in tutumunu görüştükten sonra" ateşkes müzakerelerine devam etmeküzere Katar'a bir heyet gönderecek.

Operasyon kararı, ABD ve Mısır da dahil olmak üzere uluslararası toplumun, yaklaşık 1,5 milyon yerinden edilmiş Filistinlinin barındığı Refah'a girilmemesi yönündeki uyarılarını hiçe sayıyor.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 97
  • Ergun 1 ay önce Şikayet Et
    Hamasa ağır silah yardımı şart . Balistik füze drone uzun menzili silahlar için para toplansın
    Cevapla
  • murat 1 ay önce Şikayet Et
    toplayalım verelim de Mücahitlere onu hangi devlet ulaştıracak.
    Cevapla
  • Selahaddin 1 ay önce Şikayet Et
    soykırımcı İsrail. Tez zamanda yok olacaksın
    Cevapla
  • Ahmed 1 ay önce Şikayet Et
    siz ve zürriyetiniz bu dünyanın neresine sığınacağınızı sanıyorsunuz.
    Cevapla
  • Ezher 1 ay önce Şikayet Et
    Hani atasozu var dinsizin hakkindan imansiz gelir orta dagu turkiye ansizin filistin kardeslerimizi gazzeden cekip hic kimse kalmayip israil zaten bunu istemekde turk ve ortadogu arastirmacilari ve muhendisleri israli karia suresinin ilmini uygulayip imha edilmeli robotu robotla vurulmali sonrada dunya anayasani imzasini cogunlukda olan. ulkeler imzalamali
    Cevapla
  • Uyanin 1 ay önce Şikayet Et
    Mikroba kızmayın o işini yapıyor. Işını yapmayan biziz. Allah bizim kiralık katilimiz değil. Biz yürürsek batılın üzerine yardım eder ama helaklat dönemi bitti artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!