Hindistan'da teravih namazı kılan öğrencilere saldırıyla ilgili 5 kişi yakalandı

Hindistan'ın Gujarat eyaletinde üniversite yurdunda teravih namazı kılan yabancı uyruklu Müslüman öğrencilere yönelik saldırıya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

Hindistan'da teravih namazı kılan öğrencilere saldırıyla ilgili 5 kişi yakalandı
Hindistan'da teravih namazı kılan öğrencilere saldırıyla ilgili 5 kişi yakalandı
GİRİŞ 18.03.2024 20:23 GÜNCELLEME 18.03.2024 20:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Press Trust of India (PTI) haber ajansına göre, Hindistan polisi, Gujarat eyaletinin Ahmedabad kentinde meydana gelen olayla ilgili tüm saldırganları tespit etmek üzere soruşturma başlattı.

Hindistan'da teravih namazı kılan üniversite öğrencileri saldırıya uğradıHindistan'da teravih namazı kılan üniversite öğrencileri saldırıya uğradı

Polis, soruşturma kapsamında 5 kişinin gözaltına alındığını ve soruşturma sürecinde yabancı uyruklu öğrencilerin başka bir yurda yerleştirildiğini açıkladı.

Başlangıçta 15 olan saldırgan sayısının sonradan 200 kişiye çıktığı olayda, üniversite yurdunda teravih namazı kılan yabancı uyruklu Müslüman öğrenciler taşlı ve sopalı saldırıya uğramıştı.

Saldırıda yaralanan Sri Lanka ve Tacikistan vatandaşı 2 öğrenci hastaneye kaldırılmıştı.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • adam 1 ay önce Şikayet Et
    İnege tapan ulkenin insanindan ne beklinirdi ki?
    Cevapla
  • Vefa 1 ay önce Şikayet Et
    İnekçi Hindular kafayı yemişler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'