2 yaşındaki çocuğun yürek yakan fotoğrafı

İsrail'in, Gazze kentinin Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne düzenlediği saldırılarda bir evin enkazından yaralı olarak çıkarılan 2 yaşındaki Musab el-Hems, 5 kardeşini aynı saldırıda kaybetti, annesi ve 3 kardeşi de yaralandı.

GİRİŞ 22.03.2024 09:50 GÜNCELLEME 22.03.2024 10:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gazze'de Küçük Musab ve ailesi, Eş-Şati Mülteci Kampı'ndaki evlerinin bombalanmasının ardından Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde bir eve sığınmıştı ancak İsrail orada da onları rahat bırakmadı.

Saldırıda yüzünde, ellerinde ve ayaklarında yanıklar oluşan, başından ve diğer yerlerinden yaralanan Musab bebek, aile fertlerinin çoğu saldırıda öldüğü ve yaralandığı için bir başına kaldı.

"MUSAB VE KARDEŞLERİ NE SUÇ İŞLEMİŞTİ?"

Yüzünde oluşan yara ve yanıklar nedeniyle gözlerini açamaz hale gelen Musab'a, annesi de yaralı olduğu için hastanede akrabalarından biri refakat etti.

Gece 22:30 sularında gerçekleşen saldırıda 5 kardeşinin öldüğünü, annesi ile 3 kardeşinin de yaralandığını söyleyen akraba, "Musab ve kardeşleri ne suç işlemişti ki evlerinde öldürüldüler. Bakın masum bir çocuk. Bu yaşta neden öldürülüyorlar, suçları ne?" diye sordu.

Musab bebeğin, hastanede kolunda serumla acı çekerek "anne" diye ağladığı anlar ise yürek burktu.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bini çocuk, 9 bin 220'si kadın olmak üzere 31 bin 988 Filistinli öldürüldü, 74 bin 188 kişi yaralandı.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Ayarcı 1 ay önce Şikayet Et
    Yüce Allah CC bu masum Filistin halkına yapılan zulmü görüyor.peki iki milyar ( sözde) müslümanlar görüyor mu??? yüce Allah CC Siyonistleri yeryüzünden yerle yeksan ETSİN İNŞAALLAH...
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Allah ım görüyorsun duyuyorsun kahret bu kafirleri yarabbi yeryüzünde senin dinini savunacak kimse kalmadı yıkılsın dünya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?