Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile telefonda görüştü. Görüşmede, bölgesel ve küresel konularla NATO’yu ilgilendiren meseleler ele alındı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede bölgesel ve küresel konular, NATO’yu ilgilendiren meseleler ele alındı.
İRAN ÇAĞRISI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran’a yönelik müdahaleyle başlayan sürecin, bir jeostratejik açmaza sürüklendiğini, uluslararası camianın bu savaşı sona erdirmek için çabalarını artırması gerektiğini kaydetti.
NATO'NUN TÜRKİYE'YE DESTEĞİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO’nun Türkiye’nin hava savunmasına sağladığı desteğe işaretle, bu süreçteki dayanışmanın İttifakın caydırıcılığını bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna-Rusya savaşının barışla neticelenmesine yönelik gayretlerimizi sürdürdüğümüzü ifade etti.
Görüşmede, NATO’nun 77. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7-8 Temmuz 2026 tarihlerinde düzenlenecek NATO Ankara Zirvesinde, İttifak’ı gelecekteki sınamalara karşı daha dayanıklı ve etkin kılacak kararların alınmasını temenni ettiğini vurguladı.
-
Çok 1 ay önce Şikayet EtNATO "İran size saldırıyor" deyip duruyor. Ardından "NATO Türkiye'nin yanında deyip duruyor" iskilleniyorum. Malum Batı barbar ve yalancıdır. Asla Türk'ün adını anmak istemez. Bizi İran'ın üzerine salmaya calistigi aşikar.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Bey 1 ay önce Şikayet EtNerede neyi konuşacağını çok iyi bilen, bu yönüyle de baş tacımız olan çok değerli liderim, Allah sana hayırlı uzun ömürler versin. Millet olarak sana duacıyız. Vallahi hergün namazlarımda senin için dua ediyorum.Beğen Toplam 3 beğeni
-
HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet EtNATO'nun 2010 yıllarındaki konset, proje ve NATO planlamalarında neden "Güneydoğu Türkiye" savunması "NATO PLANLARI DIŞINDA TUTULMUŞTUR" ? Hani NATO'da "5nci madde " elmaşekeri ile "hepimiz birimiz, birimiz hepimiz" aldatmacası? PKK/PYD'deye yıllardır destek veren NATO ülkeleri N'olacak?Beğen Toplam 4 beğeni
-
Halkın sesi 1 ay önce Şikayet Etİnsanların çoğu saldırgan Batı karşısında, İranın savunması ile iftihar ediyor. İsterseniz Referandum yapın.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Böl-Sömür 1 ay önce Şikayet Et2 Yüzlü! Bosnada ne yaptığınızı gördük. Gazzede İnsani yardımı desteklemediğinizi de. Şimdi yeniliyorsunuz, yanaştınız.Beğen Toplam 3 beğeni