Ürküten uyarı! Tarih verdi: Yeni salgın kapıda...

İngiltere merkezli bir uzman, son yılları etkisi altına alan Covid-19 benzeri yeni bir salgının kapıda olabileceği konusunda uyardı.

Ürküten uyarı! Tarih verdi: Yeni salgın kapıda...
Ürküten uyarı! Tarih verdi: Yeni salgın kapıda...
GİRİŞ 24.03.2024 17:57 GÜNCELLEME 24.03.2024 18:03
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

King's College London'da bulaşıcı hastalıklar üzerine klinik öğretim görevlisi olan Dr. Nathalie MacDermott, Sky News'e verdiği röportajda, bir sonraki salgının yakın olabileceği konusunda açıklama yaptı.

Covid-19 karantinasının üzerinden dört yıl geçtiğine dikkat çeken Dr. MacDermott şu çarpıcı ifadeleri kullandı;

"Covid-19’un insanlar için çok zor olduğunu biliyorum. Normale dönebileceğimize inanmak istiyoruz ve bunu tamamen anlıyorum.

Fakat bir sonraki salgın kapıda - iki yıl da olabilir, 20 yıl da olabilir, daha uzun da olabilir - ama gardımızı düşürmeyi göze alamayız.

Tetikte kalmalıyız, hazırlıklı olmalıyız ve yeniden fedakarlık yapmaya hazır olmalıyız."

Dr. MacDermott ayrıca iklim krizinin bir sonraki salgının potansiyel nedeni olduğuna dikkat çekerek "Dünyada sıcaklıklar arttıkça İngiltere dahil birçok ülke tehlikeli sivrisineklerin yaşamasının mümkün olduğu bir bölge haline gelecek" dedi.

Akademisyen, Avrupa'da dang humması, chikungunya ve Kırım Kongo kanamalı ateşi (CCHF) vakalarının rapor edilmesiyle birlikte sivrisinek ve kene kaynaklı virüs miktarının son aylarda arttığına da değindi.

Amazon ve Afrika'nın bazı bölgelerinde görülen ormansızlaşmanın ardından hayvanların ve böceklerin, insanlara ve evlerine yaklaşması sorunun temeli olarak görülüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Bursadan bir genc 1 ay önce Şikayet Et
    Bu siyonistler halkimizi ne hale getirdi herkez k.karti ile geçiniyor para yok ülke olarak büyük sikintidayiz bir an önce dolar eurodan çıkıp faizi ortadan kaldırmamiz lazim eriyoruz...rusya Ukrayna savaşta filistin de soykirim Suriye bitik irak bitik libya da iç savaş bütün ihracat kapılarımız kapandi tekstil sektoru bitti ALLAH sonumuzu hayır etsin
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    Çin WUHAN labaratuarının sahibi Glaxo'nun. ( Diğer şirketi ise Tesadüf ki Aşıyı bulan PLIZER firması (SOROS DESTEKLİ? ). Wuhan labaratuarını yapan Alman firmasının da sorumlusu !?. Almanyada ALLIANS şirketini de satın aldı. Aaa tesadüfe bakın ki bağlı şirketleri Black ROCK, Vanguard ve Pfizer şirketleriii?? Hissedarı kimmmm? TOMBALAAA...Bill GATESSSS..!!!?
    Cevapla
  • Hans 1 ay önce Şikayet Et
    Oldu anam gözlerimiz doldu,! Kendin çal kendin oyna it..!
    Cevapla
  • Mali 1 ay önce Şikayet Et
    Kefereden her şey beklenir demeki koronada ölenler bide satlan aşılarda istedikleri kadar kazanamadılar sadece kefereler kendi yaşlı nufuslarından çoğunu ölüme terk etmiştiler şimdi yeni hastalıklar peşindeler alah pılanlarınızı ve o zihniyeti yok etsin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    nerede salgın varsa bilinki arkasında ingilizler var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!