Belçika'da gerilim tırmanıyor! PKK'lı teröristlerden hain saldırı

Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşları, Türklere ait araçları ateşe verdi. Ülkü ocaklarına ise kundaklama girişiminde bulunuldu.

GİRİŞ 26.03.2024 06:43 GÜNCELLEME 26.03.2024 09:23
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Belçika’da Türk ve Terör örgütü PKK yandaşı gruplar arasında Nevruz kutlaması sonrası başlayan olaylar büyüyor. Dün gece yaşanan olayların ardından, terör örgütü PKK yandaşları bu gece de Türklere ait araçları ateşe verdi. Araçlar alevler içinde yanarken, Türkler ise duruma tepki gösterdi. 

Belçika’nın başkenti Brüksel’de sözde nevruz kutlaması yapan PKK yandaşları taşkınlık çıkardı. Terör destekçileri, Türklerin yoğun olduğu mahalleden geçip araçlardan PKK’yı simgeleyen bez parçaları ve elebaşı Öcalan’ın posterler salladı. 

TERÖR SEVİCİLERİ POLİS KURTARDI!

Türklerin tepki göstermesi üzerine arbede yaşandı. PKK sempatizanlarını linçten Belçika polisi kurtardı. Çok sayıda provokatör hastanelik oldu.

GERİLİM TIRMANIYOR

Önceki akşam başlayan gerginlik iki gün boyunca sürdü. Kalabalık bir grup, terör örgütü lehine sloganlar atıp Türklere ait dükkanlara ve araçlara zarar verdi. Güvenlik güçleri müdahale etse de ülkede tansiyon düşmüyor.

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonuna Türk vatandaşları tepki gösterdiBelçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonuna Türk vatandaşları tepki gösterdi

NE OLMUŞTU?

Başkent Brüksel’e yaklaşık bir saat kadar uzaklıktaki Heusden-Zolder'de nevruzla ilgili sözde kutlamalardan dönen PKK yandaşları, dün PKK'yı simgeleyen paçavraları Türk asıllı vatandaşların yoğunluklu yaşadığı caddeden geçmişti. Buna tepki gösteren Türkler, PKK yandaşlarını linç etmişti. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 103
  • mahir cayan 4 hafta önce Şikayet Et
    pkklilar tespit edilip vatandasliktan cikarildiktan sonra türkiyedeki mal varliklarina el konulmalidir
    Cevapla
  • Cenk 1 ay önce Şikayet Et
    Terörist itleri dünyayı başınıza yıkacağız.azgin itler
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 ay önce Şikayet Et
    Almanya daki faaliyetlerinizi sonlandırıp KESİN DÖNÜŞ yapın !
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Uzun lafin kisasi belcika teror besleyen bir ulke
    Cevapla
  • Çakir 1 ay önce Şikayet Et
    İsrail ve amerika yumuşak karnınıza çalışı yor müslüman ları böl yok ed ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması