İmamoğlu'na ilk tebrik Yunanistan'dan

Atina Belediye Başkanı Doukas, tebrik mesajında "Modern ve demokratik bir şehir vizyonunuz hem Türkiye içinde hem de ötesinde ilham kaynağı oluyor." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na ilk tebrik Yunanistan'dan
İmamoğlu'na ilk tebrik Yunanistan'dan
GİRİŞ 02.04.2024 11:23 GÜNCELLEME 02.04.2024 13:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın Belediye Başkanı Haris Doukas, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kutladı.

Yerel seçimlere ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Doukas, Türkçe olarak "Tebrikler İmamoğlu." yazdı.

Doukas, şu ifadeleri kullandı:

"Yeniden seçilmeniz son derece başarılı görev sürenizi taçlandırıyor. Modern ve demokratik bir şehir vizyonunuz hem Türkiye içinde hem de ötesinde ilham kaynağı oluyor. Ortak değerlerimiz ve şehirlerimizin karşı karşıya olduğu yeni zorlukları ele alma konusundaki güçlü kararlılığımız rehberliğinde işbirliğimizin sorunsuz olacağından eminim."

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 18
  • KARAHAN 4 hafta önce Şikayet Et
    Şaşırdımmı?Hayır!!!
    Cevapla
  • Alper 4 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye nin en büyük şehrine başkan seçiliyor. İlk tebrikler İsrail , Yunanistan ve ABD den. Muhtemelen 4. tebrik de pkk dan olur. Bu ne yaman çelişki
    Cevapla
  • Hakan 4 hafta önce Şikayet Et
    Çok şaşırdım. Ben ilk tebriği Kandil deki tecavüzcü katillerden bekliyordum. Geç kaldılar
    Cevapla
  • Hüseyin Keser 4 hafta önce Şikayet Et
    sana oy verenler son haklarını şanslarını kullanıp hepsi sonunda dibe vurdu satıldı..tebrik nerden gelecek tabiiki yunanistandan gelecek..niye müslüman evladından kanı temiz soylu türk evladından gelmiyor..sana oy verenlerin bu dünyada bundan sonra işleri çok zor..Ahiretde başka sonsuz bir maceraya atılacaklar ah ne yazık da acınacak halde değiller soğana patatese yalan dolana sattılar.
    Cevapla
  • Veli 4 hafta önce Şikayet Et
    Şaşırmadik bı duruma atasını sevmeyen zihniyetten ne bekleyebiliriz ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek