ABD'de Müslümanlardan Biden'a şok! Dünyada yankı uyandıracak Beyaz Saray kararı

ABD'nin önde gelen Müslüman sivil toplum kuruluşlarının liderleri, ABD Başkanı Joe Biden'ın vereceği iftar yemeğini protesto ederek Beyaz Saray önünde "Gazze'de ateşkes için alternatif iftar" programı düzenleyecek.

ABD'de Müslümanlardan Biden'a şok! Dünyada yankı uyandıracak Beyaz Saray kararı
ABD'de Müslümanlardan Biden'a şok! Dünyada yankı uyandıracak Beyaz Saray kararı
GİRİŞ 03.04.2024 01:25 GÜNCELLEME 03.04.2024 01:26
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan ABD'li Müslüman grupların, İsrail'e koşulsuz desteğini sürdüren Başkan Joe Biden yönetimine tepkileri sürüyor.

ABD Başkanı Joe Biden

ABD'Lİ MÜSLÜMANLAR BİDEN'IN DAVETİNİ REDDETTİ

Beyaz Saray'da salı akşamı düzenlenecek iftar programına katılmayı reddeden pek çok Müslüman grubun lideri, alternatif bir iftar organizasyonu düzenlemeye hazırlanıyor.

Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi (CAIR) tarafından yapılan açıklamaya göre, ABD'li önde gelen sivil toplum liderleri, Beyaz Saray'ın iftar davetini protesto etmek amacıyla Beyaz Saray'ın karşısında bulunan Lafayette Parkı'nda bir araya gelecek ve burada Gazze'de ateşkes için iftar programı düzenleyecek.

ABD'de yaşayan Müslüman kadınlar

Açıklamada, Biden yönetiminin Gazze politikasının iflas ettiği ve ABD'nin İsrail'e yaptığı askeri yardımların Gazze'deki katliamları kolaylaştırdığı ifade edildi.

CAIR, daha önceki açıklamasında da Beyaz Saray'ın ve diğer Biden yönetimi kurumlarının çeşitli davetlerine katılmayacaklarını, yönetimin Gazze politikasını protesto ettiklerini açıklamıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • isimsiz kahraman 4 hafta önce Şikayet Et
    baydenin verdiği ancak zehir gelir inana
    Cevapla
  • bilal oğlan 4 hafta önce Şikayet Et
    bay bidondan boş hamleler. bidonun sahibinin kim olduğunu bildiriyor bize
    Cevapla
  • Aşağımirahmetli 4 hafta önce Şikayet Et
    Allah sizlerden razı olsun, o katilin iftar yemeğine gitmediğimiz için dize teşekkür ediyoruz, onların iftarlarına Filistinli kardeşlerimizin kanı bulaşmış, kafirler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • Veli 4 hafta önce Şikayet Et
    yalan makinesi ABD.. saldırı aksadı mı ateşkes yalanını ortaya atar..
    Cevapla
  • Ali ŞUUR 4 hafta önce Şikayet Et
    İşte, Müslüman böyle UYANIK olmalı. Dişini yerinde GÖSTERMELİ. Esasen Siyahlar Beyazlar karşısında İSYANLARIN yanında - destekçi olmalı ALIŞTIRILMIŞ Kölelikten SIYRILMALI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler