ABD’de 4,8 büyüklüğünde deprem

ABD’de merkez üssü New Jersey eyaleti olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD’de 4,8 büyüklüğünde deprem
ABD’de 4,8 büyüklüğünde deprem
GİRİŞ 06.04.2024 02:46 GÜNCELLEME 08.04.2024 14:58
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS) tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 10.23'te New Jersey merkezli 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, eyalete bağlı Hunterdon bölgesindeki Whitehouse İstasyonu yakınlarında yüzeyin 4.7 km altında meydana gelen depremin 42 milyondan fazla kişi tarafından hissedildiği aktarıldı.

Yetkililer, depremin ardından herhangi bir yaralanma ya da ölümün bildirilmediğini, depremin hissedildiği bölgelerde incelemelerin devam ettiğini söyledi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın depremle ilgili bilgilendirildiği ve New Jersey Valisi Phil Murphy ile görüştüğü belirtildi.

New Jersey merkezli depreme New York'taki Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi toplantısında yakalanan temsilciler ise soğukkanlılıklarını koruyarak konuşmalarını sürdürdü.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 23
  • 111 3 hafta önce Şikayet Et
    Amerikada 4,8 deprem, duyan da 8,4 sanır.
    Cevapla
  • fsm 1453 3 hafta önce Şikayet Et
    uzerinize lav yağip tas kesilseniz yinede vah demeyiz..kafir ordusu
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    ey Rabb'im abd,ingiltere,israil, çin,rusya,almanya,fransa,hollanda,italya,kanada,japonya,avustralya,ve bunların yavrularına daha şiddetli deprem ver
    Cevapla
  • Özkan 3 hafta önce Şikayet Et
    Bazı akıllar türkiyede ki depremi amerika yaptı diyorlardı ya şimdi buna ne diyecekler göze batmaması için amerika kendine deprem mi yaptı diyecekler merak ediyorum.
    Cevapla
  • Ayla 3 hafta önce Şikayet Et
    Aynen olayi genellestiriyorlar ki biz bile yasadik a getiriyorlar. 11 eylul saldirilarini kendilerine yapan bu milletten, halkindan bir kac yuz kisiyi oldurup olaydan siyrilmasini beklemek cok da saflik olmaz. Bu devlet seviyesinde de biliniyor bence. Bakiniz 6 subat depreminde dunyanin en kucuk ulkelerinden bile yardim kabul Eden TR, Abd den sadece bir ufak sahra hastanesi yardimi aldi
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında