Fransa'da skandal İsrail kararı

Fransa'da mahkeme, hükümetin İsrail'e silah sevkiyatının geçici olarak durdurulması için yapılan başvuruyu kabul etmedi.

Fransa'da skandal İsrail kararı
Fransa'da skandal İsrail kararı
GİRİŞ 13.04.2024 21:49 GÜNCELLEME 13.04.2024 21:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Paris İdare Mahkemesi, Uluslararası Af Örgütü ve Fransız İnsan Hakları Birliği'nin, Fransa'nın İsrail'e silah sevkiyatının geçici olarak durdurulması için yaptığı ortak başvurusuna ilişkin kararını açıkladı.

Mahkeme, kovuşturmaya yetkisi olmadığı gerekçesiyle başvuruyu reddetti.

Uluslararası Af Örgütü ve Fransız İnsan Hakları Birliği, İsrail uluslararası yükümlüklerini yerine getirene kadar Fransa'nın bu ülkeye silah sevkiyatının askıya alınması için hafta başında mahkemeye başvurmuştu.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Okan 3 hafta önce Şikayet Et
    Adamların mahkemesi ülkelerini koruyor. Bizde ise yargi ne kadar tarafsiz olabiliriz diye bakıyor. Ey Turk Mahkemeleri, Mahkeme olarak sen bile tarafsın. Senin varlığın zaten taraf. Turkiye Cumhuriyeti kurulmuş sen bu ülkenin mahkemesisin. Ülkemle beraber kendini de yok ediyorsun ama haberin yok. Teröriste tarafsiz olunmaz, başka ülkelerin çıkarlarını koruyana tarafsiz olunmaz...
    Cevapla
  • Rıfkı baba 3 hafta önce Şikayet Et
    Fransa da yaşayan müslümanlar hareket e geçmeli yeşil yelekle, müslümalara düşman bir ülke, sömürgeci alçaklar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD silah pazarını Türkiye’ye mi kaptırdı?
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!