İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler

İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Ebulfazl Şikarçi, ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'ya İsrail'e desteği kesme çağrısında bulunarak, bu ülkelerin veya İsrail'in her türlü saldırısına güçlü karşılık vereceklerini ifade etti.

GİRİŞ 16.04.2024 01:06 GÜNCELLEME 16.04.2024 09:25
Bu Habere 369 Yorum Yapılmış

Son dakika İran haberleri: İran'ın, İsrail'in suikastlarına misilleme olarak İsrail'e başlattığı hava saldırısının yankıları sürüyor. İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Şikarçi yaptığı yazılı açıklamada, ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'ya dikkat çeken bir İsrail çağrısında bulundu.

İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Ebulfazl Şikarçi

'BİR SALDIRGANIN AYAĞINI İSRAİL'E VERİLEN YANITTAN DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE KESERİZ'

ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'nın liderlerine hitap eden Şikarçi, "İran'ın savaş yanlısı olmadığını iyi biliyorsunuz ancak sizden veya çaresiz rejimden (İsrail) herhangi bir saldırganın ayağını İsrail'e verilen yanıttan daha güçlü şekilde keseriz." ifadelerini kullandı.

İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler

'KENDİNİZİ ATEŞE ATMAMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ'

Şikarçi, "İran'ın meşru ve hukuka uygun eylemlerini kınamak yerine bataklığa batmış gayrimeşru ve terörist siyonist rejimi desteklememenizi ve kendinizi ateşe atmamanızı tavsiye ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu. ​​​​​​​

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 369
  • Sason/Batman 1 hafta önce Şikayet Et
    Münafıklığı süratına yansımış; fitne-fücurlüğü, fesatlığı, dalavereciliği, riyakarlığı ve takiyyeciliği. Bunlar, anca Müslüman katlederler.
    Cevapla
  • yusufCUK 1 hafta önce Şikayet Et
    İsrail konsolosluk bombalayıp üst düzey birini ve birilerini siyasi suikast olarak öldürüyor. ABD Ulslar arası hukuk a göre İran ın İsrail e saldırması yanlıştır diyor.. Yaw ne diyorsunuz ne yapıyorsunuz anlaşılmıyor ama Aslın tüm sizin ASIL Amacınız İSRAİL in yaptığı vahşeti ve yapmak istediği son vahşet için bir gerekçe oluşturmay çalışmak İRAN da bu tiyatronun bir oyuncusu bu
    Cevapla
  • ALİ çelik 1 hafta önce Şikayet Et
    İran tüm dünyada artık güveni kalmadı İran piyon gibi hareket ediyor dağdaki çoban bile bu gün İran'ın saldırıları ni günler öncesinden biliyordu İran İsrail ve ABD nin oyuncağı olmuş
    Cevapla
  • Recep 1 hafta önce Şikayet Et
    Sevgili komşu ülke İran sizden ve tüm müslüman etiketi taşıyan ülkelerden bir cacık olmaz milyarlarca müslüman ülkelerden bir Selahattin’in eyyübü çıkmıyorsa çıkartamıyorsak gerek yok balon patlatmaya bu gün Filistin yarın bir müslüman ülkede kan akar akıyor hiç dinmiyor çünkü rahatımız mükemmel
    Cevapla
  • Sakin 1 hafta önce Şikayet Et
    Tam komedi hiç bir karşılığı varmı bu sözlerin. Bizce hiç yok ne kadar ne yapabileceğine onlar karar veriyor. Taş devrine çeviririz sizi diyor. yani hepsi bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!