İsrail öldürdü denilmişti! Dünyanın konuştuğu komutan ortaya çıktı: Elhamdülillah...

Nur Şems Mülteci Kampı'na İsrail'in yaptığı baskında öldüğü iddia edilen Kudüs Tugaylarının Nur Şems Tabur Komutanı Muhammed Cabir, baskında hayatını kaybeden Filistinlilerin cenaze töreninde ortaya çıktı.

GİRİŞ 22.04.2024 01:33 GÜNCELLEME 22.04.2024 09:32
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Nur Şems Mülteci Kampı'na İsrail askerlerinin yaptığı saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin cenazesine katılan "Ebu Şuca" (Cesurların Babası) lakaplı Cabir, açıklamalarda bulundu.

'ELHAMDÜLİLLAH RABBİM BİZDEN ŞEHİTLER SEÇTİ'

Cabir, "Kampımızı işgal ettikleri doğrudur. Elhamdülillah Rabbim bizden şehitler seçti." diyerek, Kudüs Tugaylarından savaşçıların İsrail askerlerine karşı cesurca karşı koyduğunu belirtti.

İsrail öldürdü denilmişti! Dünyanın konuştuğu komutan ortaya çıktı: Elhamdülillah...

'DÜŞMANIMIZA MEYDAN OKUYORUZ'

İsrail'in "henüz açıklamadığı ölü ve yaralıları" olduğuna dikkati çeken Cabir, "Düşmanımıza, İyade ve Munşiyye mahallelerinde yaşananları açıklaması için meydan okuyoruz." ifadelerini kullandı.

Cabir, "İşgale karşı koyduk. Biz hala şehitlerin ve devrimcilerin yolundayız. Allah bizimle olduğu müddetçe bizi ne manevi ne de psikolojik olarak yenemeyeceksiniz." şeklinde konuştu.

İsrail öldürdü denilmişti! Dünyanın konuştuğu komutan ortaya çıktı: Elhamdülillah...

'SİZİN YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ'

Batı Şeria ve Gazze'deki savaşçıları selamlayan Cabir, "İnşallah sizin yüzünüzü kara çıkarmayacağız, sizin yolunuzda kalacağız. Ümit ederiz tüm şerefli insanlar sizi yüzüstü bırakmayacak ve şehitlerin yolunda kalacak." dedi.

NE OLMUŞTU?

İsrail ordu radyosu, 18 Nisan'da, Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Tulkerim kentindeki Nur Şems Mülteci Kampı'na yönelik "geniş çaplı askeri operasyon" başlatıldığını duyurmuştu.

İsrail basını, Kudüs Tugaylarının Nur Şems Tabur Komutanı Muhammed Cabir'in İsrail askerleriyle girdiği çatışmada öldüğünü iddia etmişti.

İsrail askerlerinin, Nur Şems Mülteci Kampı'ndaki saldırılarında 14 Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtilmişti.

Direniş cephelerinin önemli komutanları arasında yer alan Muhammed "Ebu Şuca" Cabir'den uzun bir süre haber alınamayınca İsrail basının yer alan haberlerin doğru olduğu şeklinde yorumlanmıştı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 154
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Katil İsrail katil amerikanın tasmalı iti
    Cevapla
  • Süsü 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim kardeslwrimizi korusun insaallah
    Cevapla
  • selam 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah yardım etsin...
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    biz muslimaniz ancak muslimandan yana oluruz ebu ubeyde islamin baş komutanı gibir okadar tekbasina Kudüs'ü savunuyor
    Cevapla
  • M.i 1 hafta önce Şikayet Et
    Şu anda Müslümanım diyen kim varsa bu mücahitleri desteklemek ona farzı ayindir dünyada en net şekilde islam ve İslâm düşmanları savaşı bu savaştır ve bu cephe tam peygamber efendimizin savaşları gibi bir tarafta hakiki müslümanca savaşan mücahitler diğer tarafta inkarcı ırkçı lanetli Siyonist ebucehiller grubu safını belletmeyen münafıklarda yandı benden demesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı