Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar

Gazze'de esir tutulan İsrailli Goldberg-Polin'in yayınlanan görüntüleri İsrail'de infiale neden oldu. Esir aileleri Başbakan Netanyahu'nun konutunun önünde protesto gösterisi düzenledi. Bakan Ben-Gvir ise polis eşliğinde bölgeden uzaklaştı.

GİRİŞ 25.04.2024 12:44 GÜNCELLEME 25.04.2024 16:00
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

7 Ekim’de İsrail içlerine düzenlenen Aksa Tufanı operasyonunda tutuklanarak Gazze Şeridi’ne getirilen İsrailli esirler 6 aydır kurtarılamazken, Kassam Tugayları’nın kritik hamlesi İsrail’de tansiyonu yükseltti.

“UTANMALISINIZ!”

Gazze’de tutuklu bulunan 23 yaşındaki İsrailli Hersh Goldberg-Polin’in görüntüleri yayınlandı. Kassam Tugayları’nın 24 Nisan akşamında yayınladığı görüntülerde Goldberg-Polin’in bir kolunun ampute edilmiş vaziyette olduğu görüldü. Goldberg-Polin, yaptığı açıklamada, “Hava kuvvetleri bombardımanlarında benim gibi yaklaşık 70 esir öldü” diyerek Netanyahu hükümetini suçladı.

Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladıKassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı

İsrail Başbakanı Netanyahu ve hükümetinin utanması gerektiğini vurgulayan Goldberg-Polin, “Binlerce diğer vatandaşla birlikte bizi ihmal ettiniz. Bizi 200 gün boyunca terk ettiğiniz ve ordunun tüm çabaları başarısız olduğu için kendinizden utanmalısınız.” ifadelerini kullandı.

SOKAKLARA TAŞTILAR, NETANYAHU’NUN EVİNE YÜRÜDÜLER

Kassam Tugayları’nın yayınladığı esirin görüntüsü, İsrail’de infiale neden oldu.

Goldberg-Polin’in konuşmasının yayınlanmasının hemen ardından, Gazze’deki İsrailli esirlerin yakınları Batı Kudüs’te sokaklara döküldü. Esir aileleri protesto gösterisi düzenledi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun konutu önünde toplanan göstericiler, Netanyahu hükümetine seslenerek Gazze’deki esirlerin geri getirilmesi talebini yineledi.

SİYONİST BAKAN KAÇTI

Ayrıca göstericiler bölgede bulunan Yahudi Sanatı Müzesi’ndeki bir etkinliğe katılan aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in bulunduğu binanın etrafını sararak tepki gösterdi.

İsrail polisi, Ben Gvir’i bölgeden uzaklaştırırken göstericilere müdahale etti.

İşte o anlar:

Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!Ebu Ubeyde bütün dünyaya duyurdu: Hazırlanıyoruz!

KAYNAK: HABER7 - AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 27
  • Mustafa 6 gün önce Şikayet Et
    Allah Teala topunuzun belasını versin inşallah
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 1 hafta önce Şikayet Et
    Yahudilere huzur vermeyin karıştırın İslam mücahitleri saflarını almalidir. Müslüman ajanlar devreye gitmelidir.
    Cevapla
  • S. GUL 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu ülkede Chp zihniyeti var olduğu sürece toplumun ayaklarına prangadır. Ne zaman ki Chp den kurtulsak İslam alemi huzur bulacaktır . Sorun buradan başlar
    Cevapla
  • Muhammed 61 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu terörist İsrail güçlüydü güya bakanları ne kadar korkakmış çeteleri gibi.polis zaten yok halkı dinlemeyen halkın güvenliğini alamaz zaten halk falan düşünmüyorlar ki
    Cevapla
  • Davut 1 hafta önce Şikayet Et
    İnaşallah bu asker Goldberg'in sitemleri esir ve bebek katili eli kanlı Netentyahu'nun sonunun başlangıcı olur.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Az kaldı itrail sonun insaAllah kendi halkının ellerinden olacak yaşasın kotuler için cehennem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'