Ebu Ubeyde'den İsrail'e yeni meydan okuma! "Hazırız" deyip ilan etti

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Nazi hükümeti (İsrail) halkımıza karşı en iğrenç soykırım suçlarını işledi." dedi. Ubeyde, İsrail ile uzun bir yıpratma savaşına da hazır olduklarını açıkladı.

GİRİŞ 17.05.2024 22:16 GÜNCELLEME 18.05.2024 01:45
Bu Habere 194 Yorum Yapılmış

Hamas'sın silahlı kanadı İzzedin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in katliam saldırıları devam ederken yeni bir açıklama yayımladı. İsrail'e yıpratma savaşı konusunda meydan okuyan Ebu Ubeyde, Gazze ve Filistin için tüm dünyada dayanışma içinde olan özgür insanlara da selamını iletti.

Ebu Ubeyde'den İsrail'e yeni meydan okuma!

Ebu Ubeyde'nin açıklamasından satır başları şu şekilde;

'DÜŞMAN VE ONUN NAZİ HÜKÜMETİ HALKIMIZA KARŞI EN İĞRENÇ SOYKIRIM SUÇLARINI İŞLEDİ'

7 Ekim'den bu yana geçen 32 haftada Gazze halkı ve direnişi, düşmanın barbarlığına karşı eşit olmayan bir savaş ve efsanevi bir savunma gerçekleştirdi. Uzun günler, geceler ve haftalar boyunca, düşman ve onun Nazi hükümeti halkımıza karşı en iğrenç soykırım suçlarını işledi.

'İSRAİL, REFAH, ZEYTUN VE JABALİA'YA KARA SALDIRISI BAŞLATMAYA KARAR VERDİ'

Düşman ordusu Gazze'de işlediği suçlarla askeri başarı olarak övünüyor. Düşman, bir dizi karışıklık içinde, kolayca hedef haline geldiklerini düşünerek Refah, Zeytun mahallesi ve Jabalia'ya kara saldırısı başlatmaya karar verdi.

Ebu Ubeyde'den İsrail'e yeni meydan okuma!

'10 GÜN İÇİNDE 100 FARKLI İSRAİL ARACINI HEDEF ALDIK'

10 gün içinde saldırı bölgelerinde 100 farklı İsrail aracını hedef aldık. Düşman kayıplarının bir kısmını açıklıyor, ancak bizim gözlemlediğimiz çok daha büyük. Açlık, yıkım ve ölüm savaşına rağmen direnişimiz ve onun arkasındaki halkımız her taraftan düşmanın karşısına çıkıyor.

EBU UBEYDE, İSRAİL'E MEYDAN OKUDU

İşgali ifşa eden bu eşi benzeri görülmemiş dayanışma, Aksa Tufanı'nın küresel bilinçte yarattığı depremin bir ifadesidir. Düşmanla uzun bir yıpratma savaşına hazırız.

Halkımızı yok etmek için kullanılan ABD silahları, bu kriz düşmanının tek başarısı olan büyük yıkıma neden oluyor. Biz gökyüzüyle, havasıyla, denizi ve kumuyla Gazze'yiz ve düşmana yaklaşmakta olanın daha da kötü olduğunu söylüyoruz.

'DAYANIŞMALARINDAN DOLAYI TÜM DÜNYADAKİ ÖZGÜR İNSANLARA SELAM OLSUN'

Dayanışmalarından dolayı Avrupa, Asya, Güney Amerika ve tüm Dünya'daki özgür insanlara selam olsun. Halkımız; sabrınızın sonucu rahatlama ve zaferden başka bir şey olmayacak.

Ebu Ubeyde'den İsrail'e yeni meydan okuma!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 194
  • Ziyaretci 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım korusun aksanın mücahitleri Allah'ım yardım et ne olur amin
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Selam size Allah'ın askerleri. Siz kazandınız.
    Cevapla
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Allah mücahitlerin yar ve yardımcısı olsun...
    Cevapla
  • ddd 2 ay önce Şikayet Et
    israile çalışıyor gibi bunlar
    Cevapla
  • Kayseri li 2 ay önce Şikayet Et
    Bence sen İsraile çalışıyorsun...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah yardimciniz olsun sizleri muzafer eylesin sizlere destek olmayan islam ulkeleri yoneticilerinide islah eylesin zafer sizin allah tardimciniz olsun insaalah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD halkına hakaretler savurmuştu! Trump'tan, Netanyahu'ya tepki çeken karşılama
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum