Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bir esir takasına gitmektense Gazze Şeridi'nde ceset ve ceset kalıntıları bulmak için askerlerinin öldürülmesini tercih ettiğini söyledi.

Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu
GİRİŞ 18.05.2024 20:26 GÜNCELLEME 18.05.2024 21:40
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in, 7 Ekim'de öldürüldükten sonra Gazze Şeridi'ne götürülen 3 İsraillinin cesedine ulaşıldığı yönündeki iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bölgede yürek sızlatan son dakika gelişmesi! Filistin hükümeti duyurdu: Kabus geri döndüBölgede yürek sızlatan son dakika gelişmesi! Filistin hükümeti duyurdu: Kabus geri döndü

'NETANYAHU ESİR TAKASI YERİNE ASKERLERİNİN ÖLDÜRÜLMESİNİ TERCİH EDİYOR'

Ebu Ubeyde, "Düşman yönetimi (İsrail), daha önce kasten hedef alıp öldürdüğü bazı esirlerin kalıntılarını aramak için askerlerini tabutlarla geri dönmeleri için Gazze sokaklarına itiyor. Netanyahu, siyasi ve kişisel çıkarlarına hizmet etmeyen bir esir takasına gitmektense askerlerinin ceset kalıntılarını ararken öldürülmesini tercih ediyor." ifadelerini kullandı

KASSAM TUGAYLARI: 5 İSRAİL ASKERİNİ DAHA ÖLDÜRDÜK 

Öte yandan Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinin doğusunda 5 İsrail askerini daha öldürdüklerini duyurdu.

Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Mücahitlerimiz, bir Siyonist piyade kuvvetini anti-personel mayını ile hedef almayı başardı." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Refah'ın doğusundaki Tabiin Mescidi çevresinde gerçekleştirilen operasyonda 5 İsrail askerinin öldüğü, 1 İsrail askerinin yaralandığı belirtildi.

1 GÜNDE TOPLAM 18 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kassam Tugayları'ndan gün içinde yapılan açıklamalarda, Refah'ın doğusunda 15 İsrail askerinin öldürüldüğü, Cibaliya Mülteci Kampı bölgesinde de İsrail'e ait bir "Apache" tipi helikopterin vurulduğu bildirilmişti.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    kendiside başıboş alın bunu merkeze lanet olsun siyonist yahudilere ve destek veren herkese lanet olsun
    Cevapla
  • Solotürk 2 ay önce Şikayet Et
    Geberip gitsinler. Lanetliler
    Cevapla
  • Eyman 2 ay önce Şikayet Et
    Yolumuza ışık oldun, kalbimize cesaret verdin, şehitlere rehber oldun, dünyaya öğretmen oldun, zalime aslan oldun, mazluma umut oldun, alemi İslam'a gurur oldun... Rabbim bu dünyada da kazanmanı ve büyük zaferlerle bizlere bayramlar yaşatmayı sana nasip etsin Ey Kahramanımız. Ya Rabbim! Bu kahramana ve kahraman direnişçi askerlerimize sabır, güç, kuvvet ver. Kahrolsun Amerika ve İsrail☝️
    Cevapla
  • DARK 2 ay önce Şikayet Et
    İsrail tam işgal için sebep arıyordu. Bu imkanı verdiler.
    Cevapla
  • cihad 2 ay önce Şikayet Et
    Netenyahu asılacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum