Reisi akla geldi: Paşinyan'ın helikopteri acil iniş yaptı

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın helikopteri, kötü hava koşulları nedeniyle acil iniş yaptı. Paşinyan ve diğer yetkililerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

GİRİŞ 25.05.2024 10:59 GÜNCELLEME 25.05.2024 11:33
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi dahil 8 kişinin içinde bulunduğu helikopter kaza yapmış, helikopterdeki herkes hayatını kaybetmişti.

Bu sabah da Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın helikopteri, Tashir'e giderken kötü hava koşulları nedeniyle acil iniş yaparak Vanadzor'a indi.

Paşinyan ve beraberindekilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Facebook hesabından açıklama yapan Paşinyan, "Sevgili dostlar, her şey yolunda. Kötü hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor'a planlanmayan bir iniş yaptı. Yolculuğumuza arabayla devam edeceğiz. Hepinize iyi günler diliyorum." dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 64
  • T.C 2 ay önce Şikayet Et
    Katil ABD her şeyi yapar dikkat!
    Cevapla
  • Gaga 2 ay önce Şikayet Et
    Bölgemizde barış istenmiyor…
    Cevapla
  • muallim 2 ay önce Şikayet Et
    Aman ha Devletimiz bu adamı koruyup kollasın , bu adam gerçekten vatansever bir Ermeni , vatandaşlarını boş hayaller peşinde yok etmek istemiyor , böyle komşularımız olsun diaporanın uşaklarının ermeni halkı umurunda bile değil...
    Cevapla
  • nitekim 2 ay önce Şikayet Et
    niye binmiş ki zaten ne kadarcık yer gideceksin gidecek yerin mi var
    Cevapla
  • Malazgirt...71 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'ye yanaştığı için O'da şimdi hedefte !!!
    Cevapla
  • İskender 2 ay önce Şikayet Et
    putin tarafından..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
Cİhat Yaycı "Kral çıplak" dedi! "Gemi çıkartmadan uçak kaldırmadan diz çöktürürüz"