Dünyada bir ilk! İsraillilerin ülkeye girişi yasaklandı

Maldivler, İsrail pasaportu bulunan kişilerin ülkeye girişini yasakladı.

GİRİŞ 11.06.2024 01:24 GÜNCELLEME 11.06.2024 09:48
Bu Habere 520 Yorum Yapılmış

Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki saldırıları tüm dünyada tepki çekerken dünyada ilk kez bir ülke İsraillilerin ülkeye girişini yasakladı.

Dünyada bir ilk! İsraillilerin ülkeye girişi yasaklandı

İSRAİL VATANDAŞLARININ MALDİVLER'E GİRİŞİNİ ENGELLEYEN YASA KABUL EDİLDİ

Ülkedeki ana muhalefet partisi Maldivler Demokratik Parti (MDP) tarafından Bakanlar Kurulu'na sunulan ve İsrail pasaportu sahiplerinin Maldivler'e girişini engelleyen yasa tasarısı, parlamentoda oy çokluğuyla kabul edildi.

İKTİDAR VE MUHALEFET VEKİLLERİ SÜRECİN HIZLANDIRILMASINI İSTEDİ

Parlamentoda iktidar ve muhalefet milletvekilleri, hükümetin ve halkın isteği doğrultusunda söz konusu yasa değişikliği sürecinin hızlandırılması çağrısında bulundu.

Nihai oylamanın ardından çifte vatandaşlığı bulunanlar da dahil olmak üzere tüm İsrail pasaportu sahiplerinin Maldivler'e girişi yasaklanmış olacak.

Dünyada bir ilk! İsraillilerin ülkeye girişi yasaklandı

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 520
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Darısı Türkiye'nin başına bunu ilk yapan biz olmaliydik
    Cevapla
  • Kerim 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Maldivlilere
    Cevapla
  • Ali sarıoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Olumlu bir hareket olarak görüyorum Ey İslam alemi uyanın bir ve beraber olma zamanı allahim Kahhar ismi hürmetine zalimleri kahru perişan eder bizlerde o günleri görmeyi nasip eder inşallah
    Cevapla
  • Remzi 1 ay önce Şikayet Et
    Maldivler nerede Türkiye nerede . Bırakın artık İsrail'i uzaktakiler öğrendi .İsrail'in ne olduğunu Türkler öğrenemedi. İsrail pazarı Türkiye'yi zengin etmez. Fakirde etmez.düşmana ekmek verilmez.
    Cevapla
  • X oğlu X 1 ay önce Şikayet Et
    Maldivleri TEBRİK EDIYORUZ. darısı diger insaflı ve vicdanli ulkelerin başina.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler