Türk elçilik çalışanın oğlu sokak ortasında öldürüldü

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde şoför olarak çalışan Tuncay Demir'in oğlu Kaan Demir, kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü.

Türk elçilik çalışanın oğlu sokak ortasında öldürüldü
Türk elçilik çalışanın oğlu sokak ortasında öldürüldü
GİRİŞ 11.06.2024 11:00 GÜNCELLEME 11.06.2024 11:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde çalışan Tuncay Demir'in 28 yaşındaki oğlu Kaan Demir, korkunç bir saldırıya kurban gitti.

Washington'ın kuzeybatısındaki Takoma bölgesinde Pazar günü kız arkadaşını evine bırakan Demir, aracına dönerken saldırıya uğradı. Georgia Caddesi'nde yaşanan olayda Demir'in gaspa uğradığı belirtildi.

Yaşananları Washington Post gazetesine anlatan Demir'in kardeşi Eren Demir, ağabeyinin silahla vurularak öldürüldüğünü, babalarının Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde şoför olarak çalıştığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Demir'in cansız bedeninin kaldırımda bulunduğu kaydedildi. Polis, maske takan iki saldırganın koyu renkli bir araçla kaçtığını açıkladı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8
  • Cesur ADAM 1 ay önce Şikayet Et
    Konsoloslum calışanlarının resimlerini yayınlamasaydınız keşke, bence bu türk haberlere yasak getirilmeli. Mit konsolosluk özel harekat bunlar ve ailelerininle ilgili haberler yasaklanmalı hele resimlerini yayınlamak kesinlikle YASAKLANMALI. anca devlet iznine balı olabilir belgeseli v.s. özer bir durum olursa develet izin verecek yayınlanmadan önce heyet kontrol edip izin verecek
    Cevapla
  • Şems 1 ay önce Şikayet Et
    Neden acaba???
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Turkiyede durum cokmu farklı. Amarikada idam var, Turkiyede oda yok, alman somurgesinde.
    Cevapla
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Abd de almanyada siyah insanlarin ve türklerin can güvenliği yok suikast yakarak yanlis ilac vererek katlediliyor
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    ABD fırsatlar ülkesi ama aynı zaman da dünyanın en tehlikeli ülkelerinden biri. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...
Prof. Dr. Okan Tüysüz'den büyük deprem uyarısı: Dört kent sıralandı!