Husiler duyurdu: İsrail'i vurduk!
Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde İsrail'e ait bir gemiyi ve İsrail'in Eylat kentindeki askeri noktaları hedef aldıklarını açıkladı.
GİRİŞ 15.07.2024 06:52
GÜNCELLEME 15.07.2024 08:51
Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, televizyonda yayımlanan konuşmasında, Aden Körfezi'nde İsrail gemisi MSC UNIFIC'ı çok sayıda balistik füze ve dron ile hedef aldıklarını kaydetti.
İsrail'in güneyindeki Eylat kentinde Ummu Raşraş bölgesinde İsrail'e ait çok sayıda askeri hedefe insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlendiğini ifade eden Seri, operasyonların başarıyla sonuçlandığını belirtti.
AA'nın haberine göre; Seri, söz konusu saldırıların, "mazlum Filistin halkına destek ve İsrail'in Han Yunus kentinin El-Mevasi bölgesinde dün yaptığı katliama karşılık olarak" gerçekleştirildiğini söyledi.
İsrail'den konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
-
Yorgun 1 yıl önce Şikayet EtKaç israil askerî öldü niye yazmıyor. Yoksa oyun mu oynuyorsunuzBeğen Toplam 5 beğeni
-
Ali 1 yıl önce Şikayet EtYalandan kim ölmüşBeğen Toplam 6 beğeni
-
hHüseyin 1 yıl önce Şikayet EtRGÜNEL İRAN, Türkiye + Türk + Müslüman DÜŞMANI. İRAN, ABD + İSRAİL + ERMENİ Dostudur.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Adanalı 1 yıl önce Şikayet EtNedense hiç inanmadım İran'ın beslemesine güven miyorumBeğen Toplam 8 beğeni
-
Alper 1 yıl önce Şikayet EtBoş konuşuyorsunBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtSen inansan ne olur inanmasan ne olur..Beğen Toplam 2 beğeni
-
hsn4746 1 yıl önce Şikayet Etİranlilar taksimi istila etmiş durumda bence suriyelilerden once onlarin gonderilmesi lazim ulkelerineBeğen Toplam 9 beğeni