Rusya'dan sivillere son dakika katliam saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi... Rusya'nın, Ukrayna'nın Harkov kentinde konut ile çocuk parkına güdümlü bomba ile düzenlediği saldırıda 1'i çocuk 6 kişi hayatını kaybederken, en az 55 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 31.08.2024 02:55 GÜNCELLEME 31.08.2024 02:55

Rusya-Ukrayna savaşında gerilim had safhaya ulaştı. Ukrayna'nın Kursk bölgesindek ilerleyişi sonrası Rusya, Ukrayna'da ardı ardına saldırılar düzenliyor.

RUSYA, ÇOCUK PARKI VE SİVİLLERİN KALDIĞI BİNAYI VURDU: 6 ÖLÜ, 55 YARALI

Rus güçlerinin Ukrayna'nın Harkov kentinde çocuk parkı ile konuta güdümlü bomba ile düzenlediği saldırıda 1'i çocuk 6 kişi hayatını kaybederken, en az 55 kişi de yaralandı.

Saldırının ardından 12 katlı binada yangın çıkarken, olay yerinde bulunan park halindeki araçlar da alevlere teslim oldu.

Harkov Valisi Oleh Syniehubov yaptığı açıklamada, yaralılardan 20'sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Tanju 1 yıl önce Şikayet Et
    Filistin'de Günde 100 kişi ölüyor . niye buna büyük katliam denmiyor.
    Cevapla
  • Cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz Filistin'e bakın Ukrayna'da Filistin'in 3 te 1 bile ölmedi
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sayıda dediğin sayı bile değil. Irak savaşında ABD'nin öldürdüğü siviller yanında hiç bir şey değil. Ukrayna ezilse umurumuzda değil. Gazze'ye ses çıkartmayan dünya yansın yıkılsın.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika, Ukrayna üzerinden Rusya ile savaşıyor. Fakat Rusya'ya gücünün yetmediğini görüyoruz. En son Amerikan yapımı F16 uçağının Rusya tarafından düşürülmesi işin tuzu biberi oldu.
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukraynayı haber yapmayın lütfen onlar İsrail'e destek veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel eşcinselliği savundu, başörtüsü yasağını LGBT propagandasına bağladı!
MSB'den son dakika Gazze Görev Gücü açıklaması: Türk Silahlı Kuvvetleri hazır!