İsrail yine sivilleri vurdu! Gazze'de onlarca şehit ve yaralı var!
İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Meşru Beyt Lahiya bölgesine düzenlediği saldırıda en az 73 şehit olduğu, onlarcasının yaralandığı belirtildi.
Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Meşru Beyt Lahiya'da yerleşim yerlerine şiddetli saldırılar düzenleyerek korkunç bir katliam işlediği kaydedildi.
Saldırıda çoğu çocuk ve kadın en az 73 Filistinlinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı ve kaybolduğu aktarıldı.

"İSRAİL DERİN BİR İNSANİ KRİZE SEBEP OLDU"
Söz konusu katliamın, Gazze'nin kuzeyindeki sağlık sisteminin çökertilmesiyle eş zamanlı olarak gerçekleştirildiğine dikkatin çekildiği açıklamada, İsrail ordusunun, sağlık çalışanlarından hastaneleri derhal tahliye etmelerini istediği, hastanelere yakıt girişini engellediği, aynı zamanda bölgedeki iletişim ve internet hizmetlerini kestiği, böylece derin bir insani krize sebep olduğu ifade edildi.
İsrail'in işlediği yeni katliamın, kadın ve çocuklara yönelik etnik temizliğin kınandığı açıklamada, uluslararası topluma bu suçların kınanması çağrısı yapıldı.
Açıklamada, Cibaliya Mülteci Kampı ve Meşru Beyt Lahiya başta olmak üzere Gazze'nin kuzeyindeki soykırımdan İsrail, ABD, İngiltere, Almanya, Fransa ve bu suçlara ortak olan diğer ülkelerin sorumlu olduğu vurgulandı.
İsrail, Gazze'de mülteci kampını vurdu: Onlar şehit ve yaralı var
İsrail kuşatması insani krize neden oldu! Gazze’nin kuzeyi felaketi yaşıyor!
İsrail, Gazze'de mülteci kapını ateşe verdi
İsrail sivillerin sığındığı BM'ye ait okulu bombaladı
-
Adanalılar 1 yıl önce Şikayet EtMüslüman ülke liderleri, bu korku bu utanç nereye kadar sürecek?Beğen
-
Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet EtIranin hic mi sucu yok? Cumhurbaskani öldürüldü kaza dediler, komutanlari öldürüldü, falan yerleri bombalayacaz haber verdiler. Misafiri kendi evlerinde öldürdüler. Milletin yanlarinda cihazlar patladi. Patlayicalar Irani gösteriyor. Beraber calisiyorlar. Hedef Türkiye yi savasa zorlamak. Uzak durun.Beğen
-
Emrecan 1 yıl önce Şikayet EtRabbim yalvarıyorum firavun fareleri cehennem odunlarına fırsat verme...Beğen
-
Emre Karadavut 1 yıl önce Şikayet EtKahrolsun Siyonizm, ABD ve İtrail bunlara malesef yapabileceğimiz tek hareket boykot onu da yapmıyoruz bizden birilerine çamur atıyorlar hemen linç ediyoruz. Ne zaman hakkıyla boykota katılırız o zaman adam oluruz.Beğen
-
Türk 1 yıl önce Şikayet EtAllah mazlumları ve masumları bu zalim siyonistlerin elinde bırakmasın.. Allah bu zalimleri helak etsin..Beğen