Trump'ın planına sert tepki! 'Bu kıyamet senaryosudur'
Alman Siyaset bilimci Carlo Masala, ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin Avrupa'nın olmadığı bir masada görüşecek olmasına sert tepki gösterdi.
HABER7
ABD Başkanı Donald Trump dün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. İki saate yakın süren görüşme sonrası Trump, Rusya-Ukrayna savaşının durdurulması konusunda anlaşmaya vardıklarını ve Putin ile görüşeceklerini açıkladı. Donald Trump, Putin'le yapacağı görüşmenin Suudi Arabistan'da yapılacağını belirterek görüşmede Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın da olacağını söyledi.
"KIYAMET SENARYOSU"
ABD Başkanı Trump'ın Avrupa Birliği ülkelerini saf dışı bırakarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşeceğini açıklamasına Alman Siyaset bilimci Carlo Masala'dan çok sert tepki geldi. Trump'ın Ukrayna planını değerlendiren Masala, bu durumun bir felaket senaryosu olduğunu belirterek "Ukraynalılar ve Avrupalıların başının üzerinden müzakereler yürütülüyor." dedi.
Alman Siyaset bilimci Carlo Masala
AVRUPA, RUSYA'NIN TEKRAR SALDIRISINI ENGELLEYEMEYECEK
Avrupalıların müzakere masasında olmayacağını ve sadece sonuçları kabul etmek zorunda kalacaklarını söyleyen Masala, "Putin ellerini çırpıyor muhtemelen. Bu onun başına gelebilecek en iyi şey. Avrupa güvenlik güçleri Rusya'nın birkaç yıl içinde Ukrayna'nın geri kalanına tekrar saldırmasını engelleyemeyecek." ifadelerini kullandı.
Rusya Devlet Başkanı Putin'in böylece savaşı kazanmış olacağını söyleyen Masala, " Amerikalıları bu çatışmadan çıkarmayı başardı. Üç yıldır bu savaş için bir stratejimiz yoktu, şimdi de bundan sonraki zaman için bir stratejimiz yok. Büyük bir başarısızlık." şeklinde konuştu.
-
HIDIR BUDUR 2 ay önce Şikayet EtABD ÇİZMESİ ALTINDAKİ ALMANYA 3-5 MUM AL DA KENDİ DERDİNE YAK...FETÖ darbesi Türkiyede başarılı olsaydı ABD Türkiyeyi Rusyayla savaştıracaktı. Baktılar olmadı ikinci milleti Ukraynayı sahaya sürdüler. O da olmayacak gibi, sırada “ 2. DÜNYA SAVAŞINDAN BERİ SÖMÜRGESİ OLAN ALMANYA VAR.”Beğen
-
Recep 2 ay önce Şikayet EtAmerikan ipi ile kuyuya inerseniz öyle olur.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 2 ay önce Şikayet EtAbd ye güvenilmeyeceğini ab ülkeleri de anlamış oldu. Öyle ortada bırakır sizi. Ab ülkeleri rusyaya boş yere ambargo uygulamakla kaldı. Enerjiyi de pahalıya getirdiler. Yarı yolda böyle bırakır işte AbdBeğen Toplam 1 beğeni
-
Kayıoğlu 2 ay önce Şikayet EtMadara oldunuz. O kadar insanı canından, yurdundan ettiniz.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Kayıoğlu 2 ay önce Şikayet EtMadara oldunuz. O kadar insanı canından, yurdundan ettiniz.Beğen Toplam 1 beğeni