İsrail savaş uçakları, Şam'ı vurdu! Suriye lideri Şara'ya kan donduran tehdit

İsrail Savaş Uçakları, Suriye'nin Meşru Dummar bölgesine hava saldırısı düzenledi. İsrail Savunma Bakanlığından saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'yı tehdit etti.

GİRİŞ 14.03.2025 02:57 GÜNCELLEME 14.03.2025 02:58
Bu Habere 312 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İsrail'in, Beşşar Esad rejiminin devrilmesinin ardından Suriye'ye yönelik işgal girişimleri ve saldırıları artarak devam ediyor.

SAVAŞ UÇAKLARI SURİYE'NİN BAŞKENTİ ŞAM'I VURDU

İsrail savaş uçakları, Meşru Dummar bölgesinde bir binayı hedef aldı. Saldırı kapsamında, iki şiddetli patlama sesi duyulurken, hedef alınan binadan dumanlar yükseldi.

İSRAİL'DEN ŞARA'YA SUİKAST TEHDİDİ

İsrail Savunma Bakanlığından saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Savunma Bakanı Yisrael Katz, "Şara, İsrail uçaklarının üzerinde dolaştığını ve terörist hedeflere saldırdığını görecek" ifadeleriyle Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'yı tehdit etti.

Katz ayrıca, "Suriye'nin İsrail için bir tehdit haline gelmesine izin vermeyeceklerini" söyledi.

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara

SURİYE'DEKİ İSLAMİ CİHAD HAREKETİ'NE AİT BİNA HEDEF ALINDI

İsrail'de yayın yapan Kanal 14 televizyonun haberinde ise İsrail'in Şam'a düzenlediği hava saldırısında, Filistin İslami Cihat Hareketi'nin karargahının hedef alındığı öne sürüldü.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 312
  • Tc vat 1 gün önce Şikayet Et
    Kürecik neden kapatılmıyor biri çıkıp açıklasa iyi olacak ,bir yandan ısraili toprsklarımizdaki radarlarla korumuş olmuyormuyuz aklım almıyor
    Cevapla
  • Kamil 1 gün önce Şikayet Et
    Toplumların güvenlik ihtiyaçları var . İsrail , Suriye topraklarını derhal terk etmelidir . Başka Şara gücünü göstermeli , Suriye toplumu güçlü , güven veren , adaleti tesis eden ülke lideri ile övünmelidir .
    Cevapla
  • Kamil 1 gün önce Şikayet Et
    Durmak bilmez , İsrail saldırganlığı Müslüman ülke ve toplumlar , Barışçıl Gayri Müslim Ülkelerin canını sıkmaya başladı . Bölgemizde huzur , barış ve müreffeh yaşam arzuluyoruz . Evleri yıkıma uğrayan Suriyelilerin konutları inşa edilmeli , Okullarda eğitim sürmeli , güven tesis edilmelidir .
    Cevapla
  • Vatansever 1 gün önce Şikayet Et
    Türkiye şam a hava savunma sistemi ve askeri jet üssü hemen kurmalı orada daima ,1 filo F16 bulunması şarttır.
    Cevapla
  • haydin 1 gün önce Şikayet Et
    zamanlama ilginç .Hakan Fidan ve Kalının ziyaretine denk gelmesi tesadüfmü sizce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan son dakika uyarısı: Bunu yapanın alnını karışlarız!
Şehirde musluk suyunda petrol çıktı! Sucular siparişlere yetişemiyor